Yardım Rx9070Xt Düşük Fps Sorunu

EuRoPro

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar sistemimde bir problemim var CS, Valorant, Warface vs gibi online rekabetçi oyunlarda düşük FPS sorunu yaşıyorum sistemime göre kıyasladığımızda diğer PC ler benden en az 2 kat fazla FPS leri görüyor mesela PS Hocasının en son topladığı sistem 750 1000 FPS arası iken ben 350 400 leri anca görüyorum sistemim aşağıda belirttiğim gibidir görüşlerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum Not: ( PC Hocam ) benimle iletişime geçerseniz kargo ile kasayı size gönderebilirim.

Sistem : GPU Sapphire Rx9079xt oc

CPU : İ 9 13900K

Anakart : Msı Pro Z790 A Wi-fi

Ram Gskill Trident Z 64 Gb 5600Mhz Rgb

DeeoCool 360mm Sıvı soğutma

PSU : FSP Hydro G 750 Gold +80Plush

K1dot

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Merhaba arkadaşlar sistemimde bir problemim var CS, Valorant, Warface vs gibi online rekabetçi oyunlarda düşük FPS sorunu yaşıyorum sistemime göre kıyasladığımızda diğer PC ler benden en az 2 kat fazla FPS leri görüyor mesela PS Hocasının en son topladığı sistem 750 1000 FPS arası iken ben 350 400 leri anca görüyorum sistemim aşağıda belirttiğim gibidir görüşlerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum Not: ( PC Hocam ) benimle iletişime geçerseniz kargo ile kasayı size gönderebilirim.

Sistem : GPU Sapphire Rx9079xt oc

CPU : İ 9 13900K

Anakart : Msı Pro Z790 A Wi-fi

Ram Gskill Trident Z 64 Gb 5600Mhz Rgb

DeeoCool 360mm Sıvı soğutma

PSU : FSP Hydro G 750 Gold +80Plush
PC hocasının bir videosu vardı PC aldıktan sonra yapılması gerekenler onları yaparmısınız

KS

EuRoPro

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
PC hocasının bir videosu vardı PC aldıktan sonra yapılması gerekenler onları yaparmısınız
Hepsini yaptım hocam Anakart Bios ayarları,Bios güncellemesi, XMP açık ve öç de tüm driverler guncel

KS

EuRoPro

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Sistemime Yeni almış olduğum Rx9070XT Ekran kartından sonra İ9 1390K işlemcimde bir takım stabilizasyon sorunları oldu boşta beklerken 42 ila 54 dereceleri görmeye ve MHz oranları sürekli 5.4 lerden 1.3 lere düşüp çıkmaya başladı yada vardı daha önceden ama bu kadar rahatsız etmiyor du günlerdir araştırıyorum Driver,Bios vs herşey güncel.
Bu akşam bir şey farkettim sürekli birşeyler denerken ekran kartına Max hız aşırtma yaptım ve sonuç oyuna giriş yaptığım anda siyah ekran geldi ve PC dondu kaldı ve benim çok güvendiğim PSU'm bana hoşçakal der gibi bir his doğdu içime acaba yanılıyor muyum sizce ? 😂😂 PSU ( FSP Hydro G 750 watt +80 Plush Gold ) Not : 02/02/2019 da almıştım o günden beri günlük yoğun bir şekilde kullanılıyor bilgisayar.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri