Ryzen 5 1600 Sistem Toplama Uyum

SgTeamm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
[font=BlinkMacSystemFont, -apple-system,]Merhabalar konu başlığı yanlışsa özür dilerim.[/font]
[font=BlinkMacSystemFont, -apple-system,]MSI B350 Anakart[/font]
[font=BlinkMacSystemFont, -apple-system,]Ryzen 5 1600 İşlemci[/font]
[font=BlinkMacSystemFont, -apple-system,]RX460 4 GB Ekran Kartı[/font]
[font=BlinkMacSystemFont, -apple-system,]8 GB 3000 Mhz Ram[/font]
[font=BlinkMacSystemFont, -apple-system,]Bu parçaları toplayarak bir sistem toplayacağım ancak anakartım ram'i karşılıyor mu veya sistemim uyumlu mu bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.[/font]

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Ryzen 5 1600 işlemcisi eğer AF ise Anakartın ona uygun BIOS ile geldiğinden emin olun.

RAM yeterli bir sorun yok. Bileşenler uyumlu.

Bütçeniz nedir bilmiyorum ama söylerseniz alternatif öneri yapabilirsek yapalım size.

KS

SgTeamm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Ryzen 5 1600 işlemcisi eğer AF ise Anakartın ona uygun BIOS ile geldiğinden emin olun.

Bütçeniz nedir bilmiyorum ama söylerseniz alternatif öneri yapabilirsek yapalım size.

Merhabalar cevabınız için çok teşekkür ederim bütçem kısıtlı zaten çoğu parçayı 2.el alacağım
Bu anakart yerine [font=Roboto, Helvetica, Arial, sans-serif]Asus Prime B350m-A kullansam herhangi bir sorun olur mu ?[/font]

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Anakartın kendisi değil cipset sorun eğer işlemci 1600 AF yani 12nm versiyon ise ve anakart olarak A300 veya B300 yongası secilecekse alacağınız kişiye veya yere anakartın 1600 AF 12nm işlemciye uygun bir Bios güncellemesi ile gelip gelmediğini sorun. İşlemci AF 12nm değilse problem yok.

KS

SgTeamm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
SgTeamm' Alıntı:
ugur.gozaydin' Alıntı:

Merhabalar cevabınız için çok teşekkür ederim bütçem kısıtlı zaten çoğu parçayı 2.el alacağım
Bu anakart yerine [font=Roboto, Helvetica, Arial, sans-serif]Asus Prime B350m-A kullansam herhangi bir sorun olur mu ?[/font]

Merhabalar bu geç saatte cevabınız için çok teşekkür ederim işlemci AF sürümü değil ve son bir kararla B450 Dragon aldım bu anakart sıkıntı yaratmaz değil mi ?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri