Ryzen 5 2600 ısınma sorunu

caney

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Dostlar selam. Ryzen 5 2600 işlemcim var stok fan ile kullanıyorum. GTA 5 oynarken (PC'deki en güçlü oyun bu) işlemcim 80 derecelere kadar çıkıyor ve aşırı sesli çalışıyor bu sebepten. PC'nin bakımların yapıyorum ve daha yeni de işlemcinin macununu yeniledim. Bu sorunu nasıl, ne şekilde çözebilirim?

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
766
Stok fan gürültülüdür ve soğutma başarımı da oldukça kötüdür. Macun ve temizlik kurtarmaz durumu. Özellikle gürültüsü kesinlikte kesilmez.
Tek çözümü yeterli bir hava soğutma almanız olur. Hem sesten kurtulursunuz hem de daha serin çalışır.

Deniz Koloğlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145
stok fan hem intel hem amd de yetersiz maalesef kaliteli hava soğutma probleminizi çözecektir

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Dostlar selam. Ryzen 5 2600 işlemcim var stok fan ile kullanıyorum. GTA 5 oynarken (PC'deki en güçlü oyun bu) işlemcim 80 derecelere kadar çıkıyor ve aşırı sesli çalışıyor bu sebepten. PC'nin bakımların yapıyorum ve daha yeni de işlemcinin macununu yeniledim. Bu sorunu nasıl, ne şekilde çözebilirim?
Termal macunu hangi ürünle yenilediniz ? Bütçeniz var ise soğutma önerisi yapabilirim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri