Ryzen 5 5500 RX 6750 XT Sistemim Cs2 Valorant Vs. Fps Sorunu Yaşıyorum.

talhasimsek

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Merhabalar,sizleri rahatsız etmek istemezdim lakin sorunla başa çıkamıyorum.
Anakart B450M A-Pro Max
Ddr3600 2x8 16 GB TFORCE RAM
Ekran Kartı XFX Radeon RX 6750 XT
İşlemcim Ryzen 5 5500

Galiba darboğaz yaşıyorum biostan ramlarin hızını 3200 sabitledim fps arttı lakin oyunlar hiç akıcı değil işlemcidenmi kaynaklı deneyim arkadaşım Ryzen 5 5600 e geç rahat edersin dedi sizlere danışmak istedim işlemcime 2000tlye müşteri hazır 3500 tlye sıfır garantıli 5600 almak mantıklımıdır performans fark edilirmi fps sorunu çözülürmü?

kuru cacık

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
773
valorant cs go ,işlemci ağırlıklı oyunlardır. Tabi ki fps leriniz bi hayli artacaktır. Ayrıca , bi de ,e.kartınızın beslenmesi de artacağından, çifte kavrulmuş olacaktır.Gelsin,fps ler.

KS

talhasimsek

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
valorant cs go ,işlemci ağırlıklı oyunlardır. Tabi ki fps leriniz bi hayli artacaktır. Ayrıca , bi de ,e.kartınızın beslenmesi de artacağından, çifte kavrulmuş olacaktır.Gelsin,fps ler.
Şuan R5 5500 RX 6750 XT fps sorunu yaşıyorum oyun akıcı değil 90-150-190 arası sürekli iniyo oynanmıyor ama r5 5600e geçersem düzelir umudundayım.Siz katılıyormusunuz bu yorumuma beyfendi? birde kule tipi soğutucu alıcam.

kuru cacık

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
773
Rica ederim .Dediğim gibi zaten işlemciniz ,o ekran kartına darboğaz yaptırıyor .Bi de, oyun işlemci ağırlıklı olduğu için ,işlemciden kaynaklı da zayıflığınız vardı. Şimdi 2 yönden farkedecek,yani.

Yalnız 5600, yazın ısınır Stok soğutucu ile kullanmayınız.

KS

talhasimsek

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Rica ederim .Dediğim gibi zaten işlemciniz ,o ekran kartına darboğaz yaptırıyor .Bi de, oyun işlemci ağırlıklı olduğu için ,işlemciden kaynaklı da zayıflığınız vardı. Şimdi 2 yönden farkedecek,yani.
beni aydınlattığınız için teşekkür ederim bir şey daha
r5 5600 https://www.n11.com/urun/amd-ryzen-...che-65-w-islemci-tray-22924872?magaza=elmacik burdan alacağım.
kule tipi soğutucusunu https://www.n11.com/urun/zoko-ice-5...kule-islemci-fan-42648880?magaza=gameworktech bundan alacağım çok olumlu yorumlar var sizinde değerli fikrinizi duymak isterim.

Yalnız 5600, yazın ısınır Stok soğutucu ile kullanmayınız.
kule tipi soğutucusu da alıyorum. attım size bilgileri .

Son düzenleme:

kuru cacık

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
773
Tanınmamış firmalara yönelmeyin. Ben size ,soğutma ,power,pc kasaları, vs . gibi konularda bi dünya devi olan Silverstone markasının bu ürününü tavsiye edeceğim.

KS

talhasimsek

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Tanınmamış firmalara yönelmeyin. Ben size ,soğutma ,power,pc kasaları, vs . gibi konularda bi dünya devi olan Silverstone markasının bu ürününü tavsiye edeceğim.

teşekkür ederim şipariş ediyorum size güveniyorum. 20 derece fark ediyormuş inceledim youtubeden

termal macunda önerirmisiniz teknobiyotikten sizden rica fiyat/perfor. olacak şekilde beyfendi.

kuru cacık

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
773
Yalnız sizin anakrtta RGB soketi yoktur sanırım Işıklar açılmaz bu durumda .

kuru cacık

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
773
Onu kontrolcü,vs .bişeyler ile yapıyorlar ama ben hiç kullanmadığım ve ışıklar ile de ilgim olmadığı için, bilgim yok.

Ancak ışık ile ilgim yok dersen ,5 ısı borulu bu soğutucuyu alıp takarsın. Bu hepsinden daha çok soğutur.

KS

talhasimsek

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Onu kontrolcü,vs .bişeyler ile yapıyorlar ama ben hiç kullanmadığım ve ışıklar ile de ilgim olmadığı için, bilgim yok.

Ancak ışık ile ilgim yok dersen ,5 ısı borulu bu soğutucuyu alıp takarsın. Bu hepsinden daha çok soğutur.

fan çoklayıcı varmış

kuru cacık

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
773
Bi şeyler yapıp ,çalıştırıyorlar ama o da bi masraf sonuçta.

KS

talhasimsek

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri