Soru Ryzen 5 5600 90 Dereceye Çıkıyor

duranus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
COD WARZONE Oyununda max 93 dereceye kadar çıktı işlemci. kasayı hazır olarak aldım. Normal değil bu sıcaklık nedeni ne olabilir stok soğutucu var.

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Ayın Üyesi
Tepki
3,445
COD WARZONE Oyununda max 93 dereceye kadar çıktı işlemci. kasayı hazır olarak aldım. Normal değil bu sıcaklık nedeni ne olabilir stok soğutucu var.
stok soğutucu yetmiyor

Bu soğutucu işini görür

Leno0x

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Knkm ryzen 5 5600 kendini soğutur ama bi zamana kadar yeni aldıysan işlemcide sorun vardır

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
stok sogutucu yetersiz kalıyor yunusx dediğini alabilirsiniz bütceniz 1k yapabilirseniz arctic dou öneririm dahada sogutur

KS

duranus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
Knkm ryzen 5 5600 kendini soğutur ama bi zamana kadar yeni aldıysan işlemcide sorun vardır
daha bugün kurdum oyunu test için

stok sogutucu yetersiz kalıyor yunusx dediğini alabilirsiniz bütceniz 1k yapabilirseniz arctic dou öneririm dahada sogutur
şuan alacak bütçem yok maalesef diğer ay anca o zamana kadar zarar görür mü işlemci. Ona göre iade edeyim ?

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
daha bugün kurdum oyunu test için

şuan alacak bütçem yok maalesef diğer ay anca o zamana kadar zarar görür mü işlemci. Ona göre iade edeyim ?
yüksek oyunlarda V-Sync acın zaten 60 hz kullanıyorsunuz max oyunlarda 60 fps alıcaksınız ve cpu kullanımı azalacaktır

KS

duranus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
stok soğutucu yetmiyor

Bu soğutucu işini görür
hocam aklıma takıldı pch tron benim sistem yayınlanan videoda 2k da 75 dereceye çıkıyordu en fazla bende neden böyle. Orda da stok soğutucu vardı

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
hocam aklıma takıldı pch tron benim sistem yayınlanan videoda 2k da 75 dereceye çıkıyordu en fazla bende neden böyle. Orda da stok soğutucu vardı
yük farkı ve 2 3 gün sonra oluyor termal macunda dahil

V-Sync acın oyunlarda fps 60 sabitleyin ve olabilirse orta ve düsük derecede kullanın islemci %50 falan kullanıcaktır tahminim ve derece düsük olacaktır yeni sogutucu alana kadar

Tefnut

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
Boost mu turbo mu adı her neyse bir süre onu kapatarak daha makul derecelerde kullanabilirsin..

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri