stok soğutucu yetmiyorCOD WARZONE Oyununda max 93 dereceye kadar çıktı işlemci. kasayı hazır olarak aldım. Normal değil bu sıcaklık nedeni ne olabilir stok soğutucu var.
Knkm ryzen 5 5600 kendini soğutur ama bi zamana kadar yeni aldıysan işlemcide sorun vardırCOD WARZONE Oyununda max 93 dereceye kadar çıktı işlemci. kasayı hazır olarak aldım. Normal değil bu sıcaklık nedeni ne olabilir stok soğutucu var.
stok sogutucu yetersiz kalıyor yunusx dediğini alabilirsiniz bütceniz 1k yapabilirseniz arctic dou öneririm dahada soguturCOD WARZONE Oyununda max 93 dereceye kadar çıktı işlemci. kasayı hazır olarak aldım. Normal değil bu sıcaklık nedeni ne olabilir stok soğutucu var.
daha bugün kurdum oyunu test içinKnkm ryzen 5 5600 kendini soğutur ama bi zamana kadar yeni aldıysan işlemcide sorun vardır
şuan alacak bütçem yok maalesef diğer ay anca o zamana kadar zarar görür mü işlemci. Ona göre iade edeyim ?stok sogutucu yetersiz kalıyor yunusx dediğini alabilirsiniz bütceniz 1k yapabilirseniz arctic dou öneririm dahada sogutur
Yani çok yük bindirmeyindaha bugün kurdum oyunu test için
şuan alacak bütçem yok maalesef diğer ay anca o zamana kadar zarar görür mü işlemci. Ona göre iade edeyim ?
bu pc işi bitirde beni şudur budur derken cebimde son 600tl param kaldıYani çok yük bindirmeyin
oda sanırım soğutucuya gidecekbu pc işi bitirde beni şudur budur derken cebimde son 600tl param kaldı![]()
yüksek oyunlarda V-Sync acın zaten 60 hz kullanıyorsunuz max oyunlarda 60 fps alıcaksınız ve cpu kullanımı azalacaktırdaha bugün kurdum oyunu test için
şuan alacak bütçem yok maalesef diğer ay anca o zamana kadar zarar görür mü işlemci. Ona göre iade edeyim ?
bu pc işi bitirde beni şudur budur derken cebimde son 600tl param kaldı
oda sanırım soğutucuya gidecek
hocam aklıma takıldı pch tron benim sistem yayınlanan videoda 2k da 75 dereceye çıkıyordu en fazla bende neden böyle. Orda da stok soğutucu vardıstok soğutucu yetmiyor
Bu soğutucu işini görür![]()
ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu (Random Spectrum Lighting) Fiyat
ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu (Random Spectrum Lighting) uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com
yük farkı ve 2 3 gün sonra oluyor termal macunda dahilhocam aklıma takıldı pch tron benim sistem yayınlanan videoda 2k da 75 dereceye çıkıyordu en fazla bende neden böyle. Orda da stok soğutucu vardı
Anlayamadım hocam yük orada daha fazla değil mi ?yük farkı ve 2 3 gün sonra oluyor termal macunda dahil
ortam sıcaklığı kasanın yeri vs. farkettiriyorhocam aklıma takıldı pch tron benim sistem yayınlanan videoda 2k da 75 dereceye çıkıyordu en fazla bende neden böyle. Orda da stok soğutucu vardı