KS
- Konu Sahibi
Benimkinde oc kapalı. Oc kapalı demek cpb da olamaz mı anlamına geliyor?Anakart dan dolayı olabilir a serisi oc kapalı olan modelimiydi yoksa b miydi o
Benimkinde oc kapalı. Oc kapalı demek cpb da olamaz mı anlamına geliyor?Anakart dan dolayı olabilir a serisi oc kapalı olan modelimiydi yoksa b miydi o
bios'unda amd cbs diye bir seçenek var mı? orada da olabilir cpb..Benimkinde oc kapalı. Oc kapalı demek cpb da olamaz mı anlamına geliyor?
Evet o kısım 5600 takınca geldi içinde bulamadım ama. Bir dünya ayar var içinde cpb yok.bios'unda amd cbs diye bir seçenek var mı?
evet bir çok seçenek vardır.. ekran görüntüsü atar mısın amd cbs'den..Evet o kısım 5600 takınca geldi içinde bulamadım ama. Bir dünya ayar var içinde cpb yok.
Böyle bir açıklaması var ama. Gücü korumaktan bahsediyor.lclk dpm'yşi aktif hale getir..
all curve negative'den çıkar.. positive al.. şimdi fark ettim..
açtım bir hız değişikliği yok new world var.lclk dpm'yi aktif hale getir.. çarpanlar ile alakalıdır oda.. ama onun dışında herşey açık gibi görünüyor.. öyle dene.. zorlayacak bir oyunun var mı?
onu da ryzen master yapmış o öyle değilkende aynıydı. Bir etki hissetmedim hiçbir ayardaall curve negative'den çıkar.. şimdi fark ettim..
özelden bir link attım.. ona bir bak.. dışarı çıkmam gerekiyor.. çözemezsen yarın bakarız yine..açtım bir hız değişikliği yok new world var.
onu da ryzen master yapmış o öyle değilkende aynıydı. Bir etki hissetmedim hiçbir ayarda
Baktım fakat yapmadığım şeyler değil. Yapacak birşey yok gibi duruyor videodaki adam bu pbo yu gösteriyor her türlü adamın işlemcisi 4.4 ghz görüyor zaten. Yardımların için çok teşekkür ederim .özelden bir link attım.. ona bir bak.. dışarı çıkmam gerekiyor.. çözemezsen yarın bakarız yine..
ajan amd yabancı olduğum bir düzen ama aşağı yukarı aynı şeyler hep.. araştırdım biraz aynı senin gibi sorun yaşayan bir arkadaş amd cbs'den açtığını iddia etmiş bir sitede.. aynı anakart aynı işlemci..Baktım fakat yapmadığım şeyler değil. Yapacak birşey yok gibi duruyor videodaki adam bu pbo yu gösteriyor her türlü adamın işlemcisi 4.4 ghz görüyor zaten. Yardımların için çok teşekkür ederim .