Soru Ryzen 5 5600 Hava Soğutma

sancar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
55
r5 5600 işlemcim var şuanda çok ısınıyor max 90 ları gördü hem macun değişimi yapıcam yapmışkende soğutucu değişeyim dedim çünkü stok fan yetmiyor aklımda thetmalright’dan bi kaç soğutucu geldi aşağıya linklerini bırakıcam hangisinden daha çok verim alıcağımı yazarsanız sevinirim ve son birşey soracağım bu thermalright assasin x 120r digital black soğutucusunun üstündeki ekranın kablosunu hangi sokete bağlıyoruz anakartım gigabyte b550mk 4733mhz oc uyarmı üstündeki ekranı çalıştırabilirmiyim anakartda argb soket yok

lFalcoNNl

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
63
Id cooling se214XT kullanıyorum maksimum yükte 70 derece benchmarkta.

sametsb

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ben R5 7600 ile kullanıyor standart fan ayarları ile bannerlord haricen hiç bir oyunda 65 derece üstü görmedim turbo moda açtım mı biostan gayet yeterli oluyor

lFalcoNNl

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
63
Benim aldığım dönem 2023 de aşırı popülerdi bu ondan almıştım galiba 600 gibi bir fiyata

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
821
r5 5600 işlemcim var şuanda çok ısınıyor max 90 ları gördü hem macun değişimi yapıcam yapmışkende soğutucu değişeyim dedim çünkü stok fan yetmiyor aklımda thetmalright’dan bi kaç soğutucu geldi aşağıya linklerini bırakıcam hangisinden daha çok verim alıcağımı yazarsanız sevinirim ve son birşey soracağım bu thermalright assasin x 120r digital black soğutucusunun üstündeki ekranın kablosunu hangi sokete bağlıyoruz anakartım gigabyte b550mk 4733mhz oc uyarmı üstündeki ekranı çalıştırabilirmiyim anakartda argb soket yok

ALABILIRSEN BUNU VEYA KING OLANI AL

KS

sancar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
55
KS

sancar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki