fanboy değil kanka bizim ülkemizde ucuz bi şey olunca insanlar bayılıyor.sen baya intelin ultimax fanboyu olmuşsun![]()
Androidin hiç bi zaman iPhonedan daha iyi olamayacağı gibi bi gerçek..
Nvidia İntel Apple <3
fanboy değil kanka bizim ülkemizde ucuz bi şey olunca insanlar bayılıyor.sen baya intelin ultimax fanboyu olmuşsun![]()
ucuz olunca insanların alması normal değilmi sence bu ekonomik şartlardafanboy değil kanka bizim ülkemizde ucuz bi şey olunca insanlar bayılıyor.
Androidin hiç bi zaman iPhonedan daha iyi olamayacağı gibi bi gerçek..
Nvidia İntel Apple <3
Şöyle düşün 20k veriyorsun paran çöp oluyor amd alınca.ucuz olunca insanların alması normal değilmi sence bu ekonomik şartlarda
24k vericem 26k çıkamıyorum 1 tl dahi çıkamıyorum ciddiyimŞöyle düşün 20k veriyorsun paran çöp oluyor amd alınca.
25k ver intelin olsun ve problemsiz olsun <3
12400f + rtx3070ti 19.999 tl frekans sistem vardı onu al reis24k vericem 26k çıkamıyorum 1 tl dahi çıkamıyorum ciddiyim
alcağım sistemi görsen ağzının suyu akar ama amdyi bende istemiyorum açıkçası intel bakıyordum ama bu fiyatı görünce...Şöyle düşün 20k veriyorsun paran çöp oluyor amd alınca.
25k ver intelin olsun ve problemsiz olsun <3
anakart kötü değiştirsen bile gene kötü kasa çok küçük ve 23k tutuyor değiştirsen bile12400f + rtx3070ti 19.999 tl frekans sistem vardı onu al reis
Ramleri kasası kötüydü o sistemin onları değiştirirsin
12400f + rtx3070ti 19.999 tl frekans sistem vardı onu al reis
Ramleri kasası kötüydü o sistemin onları değiştirirsin
ram güzelSistem iyi zaten ucuz olmasının sebebi amd olması.
Ram kötü bide.
fırsat ama amd ryzen intelle aralarında pek fark yokmuş ama bilemedim bi daha böyle fırsat bulurmuyum daha çok kasasını istiyorum ve ekran kartınıyani bu bi fırsat değil fırsat görünümlü tuzak![]()
bunu izle biyani bu bi fırsat değil fırsat görünümlü tuzak![]()
Kanka uzgunum ama sen benim düştüğüm tuzağa düşmüşsün muhtemelen amd sistem alcaksın.bunu izle bi
knk herkes öyle demiyor işteKanka uzgunum ama sen benim düştüğüm tuzağa düşmüşsün muhtemelen amd sistem alcaksın.
Bende youtube benchmark testlerine bakıp aldım sistem bi geldi zort testte 400 fps bende 150 fps.
Arkadaşım aldı kanka testler böyle sistem bi geldi zort 90 fps
12400f + rtx3070ti bi aldım 400+ fps![]()
Reis o zaman dene gör ben sadece aldıktan sonra çıldırma diye uyardım.knk herkes öyle demiyor işte
arada 3 fps falan oynuyor 3090 olunca fps farkı artıyor çünkü amd 3090ı besleyemiyorAyrıca reis yanlış video mu attın bilmiyorum 3060 seviyesindeki kartlarda aynı peformansı gösterirken amd
üst kartlarda amd geride kalmış
kendinle çelişiyorsun resmen. seni son zamanlarda her başlığın altında amd'yi çamurlarken görüyorum, yapma knk. ciddiyim. "gamepower aldım, herkes alma dedi" diyorsun, fakat gamepower ile sorunlu olduğuna dair milyonlarca başlık var. Sen alınca ve sorun olmayınca mükemmel mi oldu ? amd kullanıyorum, ne ısınıyor ne de sorun çıkarttı, o zaman amd mükemmel çalışıyor deme hakkına sahibim, sen de karşı çıkamazsın çünkü verdiğin fikirler birbirleri ile çelişiyor ve forumda tek işin anladığım kadarıyla nvidia fanboyluğu yapmak. fanboy değilim diyorsun ama gayet öylesin. ayrıldığı kızı hala seviyorum diyip de takıntı yapanlar gibisin.Yemin ederim gamepower daha iyi klavye aldım gamepower herkes alma dedi mükemmel çalışıyor.
Muhtemelen amd işlemci yerine gamepower klavyeyi işlemci soketine bağlasak daha iyi performans verir