RYZEN 5 5600, RX 6700 XT SİSTEM

karyakaya

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Değerli arkadaşlar, birkaç gündür forumda tüm yardımlarınız doğrultusunda aşağıda linkini paylaşacağım sistemi oluşturdum. Sipariş vermeden önce son bir kez sizlerle paylaşıp son yorumlarınızı almak istedim. Benim için bu cihazlara bu paralar büyük para o yüzden son kez net olmak istiyorum. Bu cihaz bu hali ile beni uzun yıllar götürecek bir sistem mi? Bafır'ın default halinden baya bir değişiklik yaptım ben haliyle maliyet de yükseldi ama bu şekilde almak en uygunu diye düşündüm. Değerli yorumlarınızı bekliyorum.

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Özelleştirmeden önce daha iyiydi. Böyle fiyat avantajı ölmüş gibi geldi.
17.500 TL'ye kampanya stoklu sistem almak daha uygun olur diye düşünüyorum.

Misal,
"PCH Medal x5" her ne kadar mağaza açılışına özel bir sistem olsa da,
18.000 TL'lik 3080'li sistem sadece 10 gün önce yayınlanmıştı.

KS

karyakaya

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Özelleştirmeden önce daha iyiydi. Böyle fiyat avantajı ölmüş gibi geldi.
17.500 TL'ye kampanya stoklu sistem almak daha uygun olur diye düşünüyorum.

Misal,
"PCH Medal x5" her ne kadar mağaza açılışına özel bir sistem olsa da,
18.000 TL'lik 3080'li sistem sadece 10 gün önce yayınlanmıştı.

Bu olay tamamen şov bence oraya gidenler elleri boş döndü hep mağazaya özel bir şeydi ama bilmiyorum hocam bu fiyata böyle sistem yok piyasada

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Bu olay tamamen şov bence oraya gidenler elleri boş döndü hep
Alakası yok. Forum içerisinde bir çok kullanıcı sistemi satın aldı. Şu an kullanıyorlar.
Stok bittikten sonra gidenler olduysa, onlar için yapabilecek bir şey yok. Çünkü stok yok.

KS

karyakaya

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Alakası yok. Forum içerisinde bir çok kullanıcı sistemi satın aldı. Şu an kullanıyorlar.
Stok bittikten sonra gidenler olduysa, onlar için yapabilecek bir şey yok. Çünkü stok yok.
ama her zaman bu fırsat gelmez sanki bilmiyorum her şeye de zam geliyor geç kalmak istemiyorum

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
ama her zaman bu fırsat gelmez sanki bilmiyorum her şeye de zam geliyor geç kalmak istemiyorum
Evet, her zaman gelmez. Ama benzer sistemler olacaktır.

Benim demek istediğim şey, Bafır'ın sistemi normalde 15K civarındaydı. (5600+6700XT)
Sen sistemi 17.5K yaptığında GPU veya CPU'yu upgrade etmiş olsan, belki anlaşılabilirdi.
Ama onun yerine kasayı falan değiştirdiğin için, bu fiyata yükseltmiş olmak bana avantajlı gelmedi.
"17.500'ü yine harca. Ama buna harcamak yerine, bundan daha iyi kampanyalı bir sistem için harca" diyorum.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri