Öneri Ryzen 5 5600 Ve Rx6600 Sistem Toplama

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Hocam en fazla 1200tl ayırabilirim
Hocam dolar 20 civarını gördüğü için pek düzgün klavye kalmadı…

Banggooddan yeni kullanıcı indirimi almayı deneyin belki o civara gamakay mk61 yellow switch alabilirsiniz

İkinci el isterseniz mizar mz60 var

KS

NpC

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam dolar 20 civarını gördüğü için pek düzgün klavye kalmadı…

Banggooddan yeni kullanıcı indirimi almayı deneyin belki o civara gamakay mk61 yellow switch alabilirsiniz

İkinci el isterseniz mizar mz60 var
Hocam peki membrane tarafında ne alabilirim.mekanik takıntım yok çünkü bir de hocam klavye alırken doğrusunj bulduğuma nasıl karar vericem ben klavyeler hakkında pek bilgi sahibi değilim

Son düzenleme:
KS

NpC

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
membran varda fiyatına değmez

Geriye k552 kumara kalıyor hocam. Önerdiğim markalara bilinmedik diyorsunuz
Hocam bilinmedik olmasıyla alakası yok evet baktım zaten royal kludge gerçekten güzel ama bütçemi aşıyor banggood dan almayı da düşünmememin sebebi yurtdışı olup uzun sürede gelmesi

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,053
Hocam peki membrane tarafında ne alabilirim.mekanik takıntım yok çünkü bir de hocam klavye alırken doğrusunj bulduğuma nasıl karar vericem ben klavyeler hakkında pek bilgi sahibi değilim
Geri ödeme ile asus rog nx alınabilir yada asusun red switch li klavyeleri

• Beğen
Reactions: NpC

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Dostlar bu arada g24f2 monitör nasıldır

Hocam bu kampanya yanlış anlamadıysam şöyle aldığım klavye karşılında puan kazanıyorum
Hayır rog nx klavyeyi 1390 tlye getiriyorsunuz. Ama onu alana kadar akko veya royal kludge alın

KS

NpC

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam zaten bütçe yetmiyor maalesef

KS

NpC

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Normalde klavyeyi harçlığımı biriktirip kendim alacaktım 1000tl kadar biriktirmiştim ama biraz daha destek alıp 200tl daha koyabilirim en fazla daha üstüne çıkmam mümkün değil

KS

NpC

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Hocam en f/p sistemi toplamaya çalıştım bunun altını almak sistemde baya bir düşüş demek

Hocam o yüzden zaten g24f2 yi sordum 3700tl idi
Hocam bence bu kadar ayırmışken 200-300 daha koyun 1.5 yılda sorun çıkartıcak bir şey yerine doğru düzgün bir royal kludge rk61 plus alın

KS

NpC

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam bence bu kadar ayırmışken 200-300 daha koyun 1.5 yılda sorun çıkartıcak bir şey yerine doğru düzgün bir royal kludge rk61 plus alın
Hocam umarım bütçem yeter monitörden kısmaya çalışıyorum biraz biraz kulaklık zaten uygun mouse uygun ama yetmiyor bütçem

KS

NpC

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam dediğim gibi klavye fps oyunlarında çok etkilemediği için çok fazla harcamak istemiyorum herhangi uzun süre beni götürecek bir klavye yeter

Hocam tam bütçe neydi? Bir şeyler yaparız belki
Hocam 22-23k civarı ama bi tık üzerine kendim koyabilirim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri