Arkadaşlar merhaba Amd işlemciye geçtim ve kullandığım kasa da midi bir model sıcaklık değerleri bu şekilde cs oynuyorum temperli camıo çıkarıp öyle oturuyorum sizce de normal mi stock fan kullanıyorum
Hocam bunun için ne önerirsiniz nzxt kraken x62 sıvı soputucu var ama amd kiti olmadığı için sattımHocam bu işlemciye stok fan yetersiz kalıyor genelde sıvı soğutma yada kule tipi soğutucu önerilir.
Hocam kullandığım kasa hava akışı yok denicek kadar az peclipse p300 midi tower yani sıvı soğutucu için max 2 k kasa içinde 1500 Tl bütçem varHava sirkülasyonlarına göre bu sıcaklıklar olabiliyor. Toplam bütçe belirtin öneri yapayım.
Alabileceğiniz en f/p kule tipi soğutuculardan biridir. Ve 5600x için yeterli olur.Hocam bunun için ne önerirsiniz nzxt kraken x62 sıvı soputucu var ama amd kiti olmadığı için sattım
Hocam 1K Daha üzerine ekleyip ilerisi içinde sıvı soğutucu almak isterim 1.200 Tl buna vermektense 2kya f/p sıvı soğtucu almak sizce hangisi performans için daha yeterli olurAlabileceğiniz en f/p kule tipi soğutuculardan biridir. Ve 5600x için yeterli olur.
![]()
Arctic Freezer 34 eSports İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic Freezer 34 eSports İşlemci Soğutucu fiyatlarını Akakçe ile takip et! Arctic Freezer 34 eSports İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
O bütçe için Arctic Liquid Freezer II 240mm tercih edebilirsiniz. Geçenlerde kasanıza bakmıştık sanırım ön paneli radyatörü destekliyor. Kontrol edip alabilirsiniz. Kasa için sıvı soğutmayı bir deneyin bakalım. Hava akışı yetersiz kalırsa(ki sanmıyorum) o zaman değişmeniz için öneri yapalım.Hocam kullandığım kasa hava akışı yok denicek kadar az peclipse p300 midi tower yani sıvı soğutucu için max 2 k kasa içinde 1500 Tl bütçem var
Evet ön panel 240mm kadar destekliyorO bütçe için Arctic Liquid Freezer II 240mm tercih edebilirsiniz. Geçenlerde kasanıza bakmıştık sanırım ön paneli radyatörü destekliyor. Kontrol edip alabilirsiniz. Kasa için sıvı soğutmayı bir deneyin bakalım. Hava akışı yetersiz kalırsa(ki sanmıyorum) o zaman değişmeniz için öneri yapalım.