Bütçeniz ne kadar ?işlemcimi yeni aldım ve kasam yukarda duruyo bu yüzden bütün stok soğutma fan sesini duyuyorum sessiz ve soğuk çalışan güzel bir 240 mm sıvı soğutma var mıdır
Bunu önerebilir hocamfiyat 2500 lirayı pek fazla aşmasın birde beni uzun süre götürsün
Pardon başlıkta bile yazıyormuş.Attığım soğutucular dan arctic olan baya iyidir fiyatı da tam sizin bütçenizde.
Hocam az farkla benim attığım amazondan olan linkten alsa daha iyi olmaz mı ?hocam kesinlikle ARCTİC alın SilverStone Kullandım gürültü ve titreşimliydi iade ettim forumdaki arkadaşlar bilir. Sonra NZXT aldım arkadaş tavsiyesi ile oda başarılı fakat bendeki sorunluydu NZXT logosunda rgb de titreşim oluyordu hızlı göz kırpma vardı. Şuan ARCTİC kullanıyorum adamlar gerçekten yapmış. Ödülü haketmiş gerçekten %100 hızda bile duyulmucak kadar sessiz.
![]()
Arctic Liquid Freezer II - 240 A-RGB Intel / AMD Uyumlu, 240mm Radyatörlü, 2x12cm P12 PWM Fanlı, Sıvı İşlemci Soğutucu (AR-ACFRE00093A) | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } Performansın Kralı Ödüllü İşlemci...www.teknobiyotik.com
bende thermaltake g33 kasayı kullanıyorum normalde üst taraf 280mm destekliyor fakat arctic ölçüleri biraz daha büyük mesela ben 280 alsaydım muhtemelen ramlere çarpıcaktı resim ekliyorum .assus gt 301 kullanıyorum sığar
ripjaws mı trident z mig skill 2*8
Büyük ihtimal ripjawstır.ripjaws mı trident z mi
Arctic Liquid Freezer II 240 mmişlemcimi yeni aldım ve kasam yukarda duruyo bu yüzden bütün stok soğutma fan sesini duyuyorum sessiz ve soğuk çalışan güzel bir 240 mm sıvı soğutma var mıdır