Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz çok güzel öneri. Allem kullem etmeye gerek yok. Bunun yanına da 240m aio alacak mısınız yoksa 5 7500f'i kaldıracak bir hava soğutucu mu alacaksınız ? Çünkü bu anakartı aldığınıza göre ileride kesin bir yükseltme gelecek gibi düşündüm.MSI B650M Gaming Plus WiFi
yok hocam 7500f yeterli değil mi şimdilik ilerde belli olmaz daGönül rahatlığıyla alabilirsiniz çok güzel öneri. Allem kullem etmeye gerek yok. Bunun yanına da 240m aio alacak mısınız yoksa 5 7500f'i kaldıracak bir hava soğutucu mu alacaksınız ? Çünkü bu anakartı aldığınıza göre ileride kesin bir yükseltme gelecek gibi düşündüm.
hocam dediğiniz modelde 2 tane var hangisi iyi acaba link atıyorumGönül rahatlığıyla alabilirsiniz çok güzel öneri. Allem kullem etmeye gerek yok. Bunun yanına da 240m aio alacak mısınız yoksa 5 7500f'i kaldıracak bir hava soğutucu mu alacaksınız ? Çünkü bu anakartı aldığınıza göre ileride kesin bir yükseltme gelecek gibi düşündüm.
Arada inanılmaz bir fiyat farkı yok bütçeniz varsa B650 olanını almanız daha rahat olur. İkisinin farkı biri atx biri matx yani boyutları farklı.yok hocam 7500f yeterli değil mi şimdilik ilerde belli olmaz da
hocam dediğiniz modelde 2 tane var hangisi iyi acaba link atıyorum
MSI B650M GAMING PLUS WIFI AMD B650 Soket AM5 DDR5 7200MHz (OC) RGB M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI B650M GAMING PLUS WIFI AMD B650 Soket AM5 DDR5 7200MHz (OC) RGB M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
MSI B650 GAMING PLUS WIFI AMD B650 Soket AM5 DDR5 6000MHz (OC) Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI B650 GAMING PLUS WIFI AMD B650 Soket AM5 DDR5 6000MHz (OC) Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
bazıları bu işlemci için fazla diyolar daha düşük fiyat mı bakayım sizceArada inanılmaz bir fiyat farkı yok bütçeniz varsa B650 olanını almanız daha rahat olur. İkisinin farkı biri atx biri matx yani boyutları farklı.
Yani kaliteli anakart göz çıkarmaz, ama fiyat düşsün dersen de 6300'e msi pro b650m p önereceğim.bazıları bu işlemci için fazla diyolar daha düşük fiyat mı bakayım sizce
bütçe 8-10 k mATX anakart ne önerirsiniz ?
Harika öneriMSI B650M Gaming Plus WiFi