Öneri Ryzen 5 7500F Için Anakart Önerisi

rowz7

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
13
bütçe 8-10 k mATX anakart ne önerirsiniz ?

kihei

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
166
MSI B650M Gaming Plus WiFi
Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz çok güzel öneri. Allem kullem etmeye gerek yok. Bunun yanına da 240m aio alacak mısınız yoksa 5 7500f'i kaldıracak bir hava soğutucu mu alacaksınız ? Çünkü bu anakartı aldığınıza göre ileride kesin bir yükseltme gelecek gibi düşündüm.

KS

rowz7

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
13
Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz çok güzel öneri. Allem kullem etmeye gerek yok. Bunun yanına da 240m aio alacak mısınız yoksa 5 7500f'i kaldıracak bir hava soğutucu mu alacaksınız ? Çünkü bu anakartı aldığınıza göre ileride kesin bir yükseltme gelecek gibi düşündüm.
yok hocam 7500f yeterli değil mi şimdilik ilerde belli olmaz da :D

hocam dediğiniz modelde 2 tane var hangisi iyi acaba link atıyorum

kihei

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
166
yok hocam 7500f yeterli değil mi şimdilik ilerde belli olmaz da :D

hocam dediğiniz modelde 2 tane var hangisi iyi acaba link atıyorum

Arada inanılmaz bir fiyat farkı yok bütçeniz varsa B650 olanını almanız daha rahat olur. İkisinin farkı biri atx biri matx yani boyutları farklı.

KS

rowz7

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
13
Arada inanılmaz bir fiyat farkı yok bütçeniz varsa B650 olanını almanız daha rahat olur. İkisinin farkı biri atx biri matx yani boyutları farklı.
bazıları bu işlemci için fazla diyolar daha düşük fiyat mı bakayım sizce

kihei

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
166
bazıları bu işlemci için fazla diyolar daha düşük fiyat mı bakayım sizce
Yani kaliteli anakart göz çıkarmaz, ama fiyat düşsün dersen de 6300'e msi pro b650m p önereceğim.

B650m gaming plus wifi versiyonu olanı da alabilirsin 8100tlye, b650 olanı alıp gereksiz fiyat artışı olmasın dersen.

olcezefendimis

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
MSI B650M Gaming Plus WiFi
Harika öneri :D Am5 platformu için fiyat-performans oranı en yüksek seçenek, özellikle kasa arkası ve anakart üstündeki portların çok olması büyük avantaj. Ayrıca Type-C girişi, Bios Flash özelliği, 5V D_Led çıkışı (çoğu anakartta 1 tane ama bu anakartta 2 tane yani kasa fanlarının ve soğutucu fanlarının farklı konfigürasyonlarda aydınlatılabilir) avantajları ile ön planda, çoğu anakartta bunlar yok maalesef.

Mandosi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
7500f kullanıyorum boşta 50-55 hatta bazen 60 derecelere çıkması normal mi? sıvı soğutucu kullanıyorum bu arada

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri