Ryzen 5 7600 X GPU Sıcaklık 649 Derece

starbuck

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar. bir sorunum var.Ryzen 5 7600x işlemcim var.işlemcimin gpu sıcaklığı 647 dereceyı gosterıyor.Acaba benmı yanlış yaptım bu kadar sıcaklıklara ulaşmaması lazım.soğutucu olarak snowman t6 ultra fan kullanmaktayım.nedenı nedır acaba.bılgı verırsenınz memnun olurum

Ekli dosyalar

• WhatsApp Görsel 2024-12-18 saat 20.04.17_ffdb6922.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-12-18 saat 20.04.17_ffdb6922.jpg
    183.6 KB · Görüntüleme: 13
  • Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    106.2 KB · Görüntüleme: 11

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
Merhaba arkadaşlar. bir sorunum var.Ryzen 5 7600x işlemcim var.işlemcimin gpu sıcaklığı 647 dereceyı gosterıyor.Acaba benmı yanlış yaptım bu kadar sıcaklıklara ulaşmaması lazım.soğutucu olarak snowman t6 ultra fan kullanmaktayım.nedenı nedır acaba.bılgı verırsenınz memnun olurum
647 Derece sıcaklık nedir yanardağın sıcaklığı bile 700 den başlıyor bir yanlışlık var o işte :)

KS

starbuck

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
hocam fotoğrafı attım 647 derece yazıyor.radeon ayarlardan baktım ordada aynı.acaba soğutucudamı sıkıntı var

Vadbavv

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
207
hocam fotoğrafı attım 647 derece yazıyor.radeon ayarlardan baktım ordada aynı.acaba soğutucudamı sıkıntı var
Ekran kartınız ne ?

Gpu ekran kartı senin attığın işlemci soğutucu birbirinden bağımsız şeyler.

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,257
GPU ekran kartı CPU işlemci

KS

starbuck

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Vadbavv

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
207
hocam ekran kartım yok.7600x işlemciden görüntü alıyorum.

hocam ekran kartım yok.7600x işlemciden görüntü alıyorum.sıkıntı neden kaynaklanır...soğutucummu yeterlı değil yoksa
Sensör hatasıdır o. O kadar sıcaklıklar görmen mümkün değil.

KS

starbuck

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Sensör hatasıdır o. O kadar sıcaklıklar görmen mümkün değil.
hocam işlemcının sensorundemı hata var. işlemcıyıde yenı aldım .radeon ayarlarındada aynı dereceyı gosterıyor.ben anlamadım bu ısten bırşey hocam...normalde 647 derecelerde olsa pc tutşması lazım değilmı

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
hocam işlemcının sensorundemı hata var. işlemcıyıde yenı aldım .radeon ayarlarındada aynı dereceyı gosterıyor.ben anlamadım bu ısten bırşey hocam...normalde 647 derecelerde olsa pc tutşması lazım değilmı
Yazılımsal olarak bir hata var ortada sürücüleri kaldırıp yeniden kurun sonra Windows update yi konrol edin.

KS

starbuck

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
hocam suruculerı kaldırdım yenıden yukledım sıstemı en son surume guncelledım.sonuç bu.bu değerler normalmi

Ekli dosyalar

• 11.png
    11.png
    233.9 KB · Görüntüleme: 8

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri