Yardım Ryzen 5 7600X E Hava Soğutma Önerisi

ardatitis16

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
selamlar günaydın öncelikle incehesap üzerinden bilgisayar almayı düşünüyorum
https://www.incehesap.com/ventus-evo-tavsiye-sistem-fiyati-64130/
bu sistemde ssd yi 1tb a çekip kasayı da yine fspnin fakat mesh olanını ekleyip üstüne de Cooler Master Hyper 212 hava soğutucusunu almayı planlıyorum(ürünün özelleştirmesinden alıyorum çünkü alıp takacak ne bilgi birikimim ne de zamanım var) acaba bu işlemci ve soğutucu kombosundan pişman olur muyum yardımcı olabilir misiniz

HakQuanius01

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Genelde ekran kartı ve işlemci soğutucu gibi parçalar demonte gönderilir ve gönderilmelidir. Zaten takması basit videodan izlersiniz.
Onun haricinde 7500f+7800xt düşündünüz mü ?

KS

ardatitis16

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Genelde ekran kartı ve işlemci soğutucu gibi parçalar demonte gönderilir ve gönderilmelidir. Zaten takması basit videodan izlersiniz.
Onun haricinde 7500f+7800xt düşündünüz mü ?
genelde işlemci ağırlıklı e-spor oyunları oynayacağım daha farklı bir sistemde r7 7700 rtx 4060 buldum o işlemci için aynı soğutmayı kullansam problem yaşarmıyım

HakQuanius01

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Şimdi her türlü 1.000 TL daha vereceksiniz. Ben sizin yerinizde olsam inceleme videoları olan kendini kanıtlamış şu parçaya 1.400 TL verirdim

KS

ardatitis16

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Şimdi her türlü 1.000 TL daha vereceksiniz. Ben sizin yerinizde olsam inceleme videoları olan kendini kanıtlamış şu parçaya 1.400 TL verirdim

takmakla ilgili problemlerim olmaz mı sizce de bu konu hakkındaki bilgim sıfır ve küçük bir yerde yaşıyorum buradaki bilgisayarcılarw da güvenemem

HakQuanius01

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10

Ben firmaların işlemci soğutucuları montajlı gönderdiklerini düşünmüyorum.

Yani yavaş yavaş dikkatli izleyip takarsınız

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri