Soru Ryzen 5600 İçin Sıvı Soğutma Lazım

Qunixe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
arkadaşlar işlemcim 80 90 dereceleri görüyor ve kış ayındayız bana ve buda fps kaybına neden oluyor işlemci ryzen 5 5600

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,441
KS

Qunixe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
2k ya güzel bi sıvı sogutmamı bu

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,441
Hocam bu işlemcinin bu kadar ısınması normalmi bu mevsimde
Stok fan ile normal maalesef

Eğer sıvı soğutma yerine kule tipi de düşünürsen bu üründe aynı performansı verecektir.

KS

Qunixe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
normal degil hocam.
Hocam valla ekran kartı sürücüsü de güncel garip yani neyse herkese çok teşekkürler

Knk sanada teşekkür ederim babama sorayım bi bende 1k var eyer alalım derse alıcam

Ztn aylık 200 alıyorum ben sana öderim felan derim

AhmetKaya21

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Hocam valla ekran kartı sürücüsü de güncel garip yani neyse herkese çok teşekkürler

Knk sanada teşekkür ederim babama sorayım bi bende 1k var eyer alalım derse alıcam
hocam gidip hemen almayın termal macun surdunuz mu hic en son ne zaman kasayı temizlediniz

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,441
KS

Qunixe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Eğer bütçen yoksa bu attığım yeterli gelir işlemcin için

Bütçeni gereksiz yere zorlamana gerek yok
Yok bütce sorun deyil babamdan bı miktar isticektim ztn o fiyata hiçbirsey alinmıyo ztn farkindaydın böyle 4 bin 5 bin felan olur diye şey yaptım bem

Hocam PC nerden baksan 3 yada 4 aylık termal sürülü ztn termal macunumda var sorun yok

R5 5600 zaten ısınıyor bunları yapsa bile o kadar düşmeyecektir sıcaklığı.
Hocam sorun şu yaz ayında ben ne yapcam o yüzden bir çözüm arıyorum

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
Yok bütce sorun deyil babamdan bı miktar isticektim ztn o fiyata hiçbirsey alinmıyo ztn farkindaydın böyle 4 bin 5 bin felan olur diye şey yaptım bem

Hocam PC nerden baksan 3 yada 4 aylık termal sürülü ztn termal macunumda var sorun yok

almışken corsair almakta fayda var. simdi 1k kule tipi alacağına 6 ay sonra corsair almak daha mantıklı çünkü yıllarca kullanacaksın.

Mkann

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
682
almışken corsair almakta fayda var. simdi 1k kule tipi alacağına 6 ay sonra corsair almak daha mantıklı çünkü yıllarca kullanacaksın.
hocam 6 ay 80 derece de dolaşacağına işlemci sıcaklığım kule tipi alırım onlarda 160000 saat ömür veriyorlar ve sıvı soğutma kadar iyi oluyor kaliteli alırsa

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637

bunu alın gecin hocam , bütcenizi topladıktan sonra yükseltirirsiniz bu islemciyi rahat götürür

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri