knk sen önersen ortalama bi sayı verememBütçe ?
2k ya güzel bi sıvı sogutmamı bu![]()
Corsair iCUE H100 RGB CW-9060053-WW 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair iCUE H100 RGB CW-9060053-WW 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair iCUE H100 RGB CW-9060053-WW 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 3.249,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
2K için en iyisi bu2k ya güzel bi sıvı sogutmamı bu
Uygunda peki bişey sorabilirmiyim2K için en iyisi bu
Sor hocamUygunda peki bişey sorabilirmiyim
Hocam bu işlemcinin bu kadar ısınması normalmi bu mevsimdeSor hocam
Stok fan ile normal maalesefHocam bu işlemcinin bu kadar ısınması normalmi bu mevsimde
Ya valo giriyorum yerlerde sürünüyo arkada bişeyde açık deyilStok fan ile normal maalesef
normal degil hocam.Ya valo giriyorum yerlerde sürünüyo arkada bişeyde açık deyil
Hocam valla ekran kartı sürücüsü de güncel garip yani neyse herkese çok teşekkürlernormal degil hocam.
Knk sanada teşekkür ederim babama sorayım bi bende 1k var eyer alalım derse alıcam![]()
Corsair iCUE H100 RGB CW-9060053-WW 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair iCUE H100 RGB CW-9060053-WW 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair iCUE H100 RGB CW-9060053-WW 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 3.249,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
hocam gidip hemen almayın termal macun surdunuz mu hic en son ne zaman kasayı temizledinizHocam valla ekran kartı sürücüsü de güncel garip yani neyse herkese çok teşekkürler
Knk sanada teşekkür ederim babama sorayım bi bende 1k var eyer alalım derse alıcam
Eğer bütçen yoksa bu attığım yeterli gelir işlemcin içinHocam valla ekran kartı sürücüsü de güncel garip yani neyse herkese çok teşekkürler
Knk sanada teşekkür ederim babama sorayım bi bende 1k var eyer alalım derse alıcam
R5 5600 zaten ısınıyor bunları yapsa bile o kadar düşmeyecektir sıcaklığı.hocam gidip hemen almayın termal macun surdunuz mu hic en son ne zaman kasayı temizlediniz
Yok bütce sorun deyil babamdan bı miktar isticektim ztn o fiyata hiçbirsey alinmıyo ztn farkindaydın böyle 4 bin 5 bin felan olur diye şey yaptım bemEğer bütçen yoksa bu attığım yeterli gelir işlemcin için
![]()
Türkiye' nin Exclusive Eticaret Platformu 16. Yılına Giriyor
İnternetten Alışverişin Doğru Adresi Gelbura.comwww.gelbura.com
Bütçeni gereksiz yere zorlamana gerek yok
Hocam sorun şu yaz ayında ben ne yapcam o yüzden bir çözüm arıyorumR5 5600 zaten ısınıyor bunları yapsa bile o kadar düşmeyecektir sıcaklığı.
almışken corsair almakta fayda var. simdi 1k kule tipi alacağına 6 ay sonra corsair almak daha mantıklı çünkü yıllarca kullanacaksın.Yok bütce sorun deyil babamdan bı miktar isticektim ztn o fiyata hiçbirsey alinmıyo ztn farkindaydın böyle 4 bin 5 bin felan olur diye şey yaptım bem
Hocam PC nerden baksan 3 yada 4 aylık termal sürülü ztn termal macunumda var sorun yok
Hocam sorun şu yaz ayında ben ne yapcam o yüzden bir çözüm arıyorum
hocam 6 ay 80 derece de dolaşacağına işlemci sıcaklığım kule tipi alırım onlarda 160000 saat ömür veriyorlar ve sıvı soğutma kadar iyi oluyor kaliteli alırsaalmışken corsair almakta fayda var. simdi 1k kule tipi alacağına 6 ay sonra corsair almak daha mantıklı çünkü yıllarca kullanacaksın.
bunu alın gecin hocam , bütcenizi topladıktan sonra yükseltirirsiniz bu islemciyi rahat götürürYok bütce sorun deyil babamdan bı miktar isticektim ztn o fiyata hiçbirsey alinmıyo ztn farkindaydın böyle 4 bin 5 bin felan olur diye şey yaptım bem
Hocam PC nerden baksan 3 yada 4 aylık termal sürülü ztn termal macunumda var sorun yok
Hocam sorun şu yaz ayında ben ne yapcam o yüzden bir çözüm arıyorum