işlemci mi düşük kalıyor acabagarip ama sadece anlatarak sorunu çözmek imkansız gibi bilen biri yardımcı olur inşallah
5800x düşük kalmazişlemci mi düşük kalıyor acaba
işlemci mi düşük kalıyor acaba
bencede çok düşük kalacağını düşünmüyorum5800x düşük kalmaz
Driverlardan kaynaklı sorun olabilir mi?Merhabalar önceki ekrab kartım 2060 .. kasma oluyor diye 4070 ti süper aldım ama şuan daha fazla drop yiyorum
İŞLEMCİ- 5800 X
RAM 16 GB
MONİTÖR 2 K . 165 HZ
SIVI SOĞUTMA ZALMAN 280 MM
M2 - SAMSUNG EVO 980 PRO
pc yi formatladım komple bakalım düzelicekmiDriverlardan kaynaklı sorun olabilir mi?
*eski driverlarınızı silmeyi deneyebilirmisiniz
evet aldım kral ... pc formatladım da bi düzelme yok sanki 2060 ile steam pubg de 90 fps alıyodum .. 4070 tis ile 350 400 fps veriyor kartta bi sıkıntı yok da emilatör den kaynaklı galibaİnşallah pubg mobile kasmasın diye o ekran kartını almamışsındır hocam. Sistem isyan etmiş olabilir benimle bu oyunu mu oynayacaksın gerçekten diye. Format atmadıysan eski driverini ddu ile kaldırıp yeni kartınınkini indirip kur. Belki bu tür bi problemin vardır.
olabılır kral ama bazıları benden düşük sistemle daha akıcıoynuyorpubg mobile i oynadığın platformdan kaynaklanıyor olabilir
emülatörde online oyun oynuyorsun knk her an sorunla karşılaşman muhtemeldirevet aldım kral ... pc formatladım da bi düzelme yok sanki 2060 ile steam pubg de 90 fps alıyodum .. 4070 tis ile 350 400 fps veriyor kartta bi sıkıntı yok da emilatör den kaynaklı galiba
olabılır kral ama bazıları benden düşük sistemle daha akıcıoynuyor