- Tepki
- 4
O kadar üst düzey bir şeye ihtiyacınız olduğunu sanmıyorum. Attığınız x670 gaming plus fiyatına göre pek tercih edilemeyebilir gibi, şunu alternatif alabilirsiniz![]()
MSI X670E GAMING PLUS WIFI AMD X670 Soket AM5 DDR5 7800+(OC)MHz ATX Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
![]()
Asrock X670E Pro RS 90-MXBJ70-A0UAYZ AMD X670 Soket AM5 DDR5 7600+(OC)MHz ATX Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
![]()
ASUS Tuf Gaming B650-E WIFI AMD B650 Soket AM5 DDR5 8000 MHz ATX Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
bunlar nasıl
Fazla pahalı.![]()
MSI X670E GAMING PLUS WIFI AMD X670 Soket AM5 DDR5 7800+(OC)MHz ATX Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
![]()
Asrock X670E Pro RS 90-MXBJ70-A0UAYZ AMD X670 Soket AM5 DDR5 7600+(OC)MHz ATX Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
![]()
ASUS Tuf Gaming B650-E WIFI AMD B650 Soket AM5 DDR5 8000 MHz ATX Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
bunlar nasıl
Paranız cebinizde kalsın .7950X ile bile kullanlabilen bi anakrttır.Ryzen 7 7800X3D Için işlemci rtx 3090 ekran kartı ve 32gb ddr5 ram bu sistem için sağlam bi anakart önerisi alabilirmiyim bütçede sorun yok
Alınır mı bu acaba eski mesajları okuyodum da aynı işlemciye sahibim yorumlarını okudum çoğu sitede önermeyenler varParanız cebinizde kalsın .7950X ile bile kullanlabilen bi anakrttır.
![]()
Asus Prime B650M-A Wi-Fi II AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Prime B650M-A Wi-Fi II AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B650M-A Wi-Fi II AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 5.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bütçe max nedir ?Alınır mı bu acaba eski mesajları okuyodum da aynı işlemciye sahibim yorumlarını okudum çoğu sitede önermeyenler var
6.5Bütçe max nedir ?
Şu var gördüğüm, hoşuma giden![]()
Colorful Battle-AX B650M-Plus V14 AM5 (LGA 1718) Soket Anakart
Colorful Battle-AX B650M-Plus V14 AM5 (LGA 1718) Soket Anakart detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Kasa benim atx bide bu matx hocamBütçe max nedir ?
Şu var gördüğüm, hoşuma giden![]()
Colorful Battle-AX B650M-Plus V14 AM5 (LGA 1718) Soket Anakart
Colorful Battle-AX B650M-Plus V14 AM5 (LGA 1718) Soket Anakart detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
6.5
Kasa benim atx bide bu matx hocam
Pahalı ya kuzen![]()
Asrock B650E Steel Legend Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asrock B650E Steel Legend Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asrock B650E Steel Legend Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 9.529,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kendim de kullanıyorum.
Bunu almam doğru geliyor ama görünüş hiç mi iyi olmaz be yahuŞuna bakabilirsiniz, matx takılamadığı anlamına gelmiyor.![]()
MSI Pro B650-S Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Pro B650-S Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Pro B650-S Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 6.526,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com