Ryzen 9 7950 x aldım ama ...

KONGAR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Merhabalar geçenlerde ryzen 9 7950x işlemci aldım. anakartıda değiştireceğim siparişini yeni verdim fakat işlemciye bakmak istediğimde birşey farkettim , normalde pinlerin böyle olması gerekirken benim aldığım işlemcide : üst kısımda siyah noktalar az bucuk belli oluyor anca böyle cekebildim fotoğrafını , ordaki pinler delik gibi duruyor. ve işlemciyi hiçbir şekilde kullanmadım bu normal mi yoksa aldıgım yere götürüp değişim mi yaptırayım ? acil bi şekilde bilgi verirseniz sevinirim

Ekli dosyalar

• işlemci youtube.PNG
    işlemci youtube.PNG
    1.7 MB · Görüntüleme: 21
  • benimişlemci.jpg
    benimişlemci.jpg
    923.9 KB · Görüntüleme: 21

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Bu sokette pinler anakartta oluyor. Bence peçete gibi bir şeyler hafiften silmeyi deneyebilirsiniz yada anakarta takmayı denersiniz. Direk geri yollanmamalı bence.

KS

KONGAR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Bu sokette pinler anakartta oluyor. Bence peçete gibi bir şeyler hafiften silmeyi deneyebilirsiniz yada anakarta takmayı denersiniz. Direk geri yollanmamalı bence.
yani hiçbir zarar vermedim ki 1 kere bakayım dedim. pinlerin anakartta olduğunu biliyorum fakat oradaki sarı noktalarda sanki delik var gibi gözüküyor

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
yani hiçbir zarar vermedim ki 1 kere bakayım dedim. pinlerin anakartta olduğunu biliyorum fakat oradaki sarı noktalarda sanki delik var gibi gözüküyor
Fotoğrafta delik var gibi gözükmüyor ama siz öyle görüyorsanız o zaman işlemci alınan yere yollanabilir.

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Normalde olmaması gerekiyor ama sorun olacak gibi de durmuyor. Sıfır ürünse değişim talep edilirse en azında kafanız rahat olur.

Son düzenleme:

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,457
Merhabalar geçenlerde ryzen 9 7950x işlemci aldım. anakartıda değiştireceğim siparişini yeni verdim fakat işlemciye bakmak istediğimde birşey farkettim , normalde pinlerin böyle olması gerekirken benim aldığım işlemcide : üst kısımda siyah noktalar az bucuk belli oluyor anca böyle cekebildim fotoğrafını , ordaki pinler delik gibi duruyor. ve işlemciyi hiçbir şekilde kullanmadım bu normal mi yoksa aldıgım yere götürüp değişim mi yaptırayım ? acil bi şekilde bilgi verirseniz sevinirim
İçinize sinmediyse değiştirin.

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
766
Yüzey kısmı hiç iç açıcı durmuyor. Değişim talep edin derim. En azından kafanız rahat olur.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri