Soru Ryzen Işlemci Önerisi

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Ayın Üyesi
Tepki
3,436
ne olabilir hocam NZXT düşünüyorum ama bir süre elimde ki ile devam edecem sonra durumu az toplayım alırım psu da
Seçenek çok hocam bütçe belirtirsen kesin bir model söyleyebilirim.

2. elde düşünebilirsin 4-4.5K civarına Corsair RMx serisi alınabiliyor

KS

JoeyBane

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
3k-4k-5k bu fiyatlara bakabilirim. 3-5 ay sonra ne olacak bilemediğimden artadabilir ama buradan azalmaz.
Birde dün 2. el ram demiştiniz galiba. ram alacak olsam 2. el nelerine dikkat etmem lazım yada test falan var mı ram için stres testi tarzı bişe

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Ayın Üyesi
Tepki
3,436
3k-4k-5k bu fiyatlara bakabilirim. 3-5 ay sonra ne olacak bilemediğimden artadabilir ama buradan azalmaz.
Birde dün 2. el ram demiştiniz galiba. ram alacak olsam 2. el nelerine dikkat etmem lazım yada test falan var mı ram için stres testi tarzı bişe
Kutulu garantili olsun. Test olarak Memtest86 var

KS

JoeyBane

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Konuya yorum yapan herkese teşekkür ederim arkadaşlar. Ryzen 7 9700x işlemci ve msi B850m Anakart almaya karar verdim. ramler hala belirsiz ikinci el de bakıyorum sıfırda xpg lancer model ramlerini düşünüyorum. kule tipi soğutucu olarak thermalright phantome spirit 120 evo almaya karar verdim. psu için beklemedeyim şuanlık 5kya kadar güzel bir psu almaya çalışacağım. bir süre kasanın eski psu ile devam edeceğim. herkese tekrardan teşekkür ederim. Kararsız kaldığım her yerde yardımcı oldunuz.

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Ayın Üyesi
Tepki
3,436
Konuya yorum yapan herkese teşekkür ederim arkadaşlar. Ryzen 7 9700x işlemci ve msi B850m Anakart almaya karar verdim. ramler hala belirsiz ikinci el de bakıyorum sıfırda xpg lancer model ramlerini düşünüyorum. kule tipi soğutucu olarak thermalright phantome spirit 120 evo almaya karar verdim. psu için beklemedeyim şuanlık 5kya kadar güzel bir psu almaya çalışacağım. bir süre kasanın eski psu ile devam edeceğim. herkese tekrardan teşekkür ederim. Kararsız kaldığım her yerde yardımcı oldunuz.
PSU da 2. el alınabilir kaliteli modeller 10 yıl garantili oluyor zaten, bütçe kısıtlı ise 0 a gerek yok.

Misal
pazarlıkla çok iyi fiyatlara alınabilir.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri