Windows 11 geçebilirsin artık pek sorunu kalmadı.
Hocam 3 gun once 10pro ya 150 tl verdim key icin oem key aldım simdi win11 gecince nolucak duz win11 mi yoksa win11 pro muWindows 11 geçebilirsin artık pek sorunu kalmadı.
11 pro olur yine. O keyi bir kere girdiğinizde microsoft hesabına kayıt oluyor, yeniden oturum açtığınızda etkinleşir formatlasanız bile. Bende zamanında 15 liraya office +windows key aldıydım. Bugüne kadar hep hesaptan etkinleşti bende. İşin ilginç yanı, 3pc de hesabım açık, hepsini etkinleştirdiHocam 3 gun once 10pro ya 150 tl verdim key icin oem key aldım simdi win11 gecince nolucak duz win11 mi yoksa win11 pro mu
Ryzen 5 5600 islemciWindows 11.
Yeni nesil sistemlerde çok stabil çalışıyor özellikle.
İşlemciniz Ryzen 3 1200 gibi bir işlemciyse Windows 10'da kalmanız yararınıza.
10 dan 11e gecerken dosyalar falan silinmiyor degil mi?11 pro olur yine. O keyi bir kere girdiğinizde microsoft hesabına kayıt oluyor, yeniden oturum açtığınızda etkinleşir formatlasanız bile. Bende zamanında 15 liraya office +windows key aldıydım. Bugüne kadar hep hesaptan etkinleşti bende. İşin ilginç yanı, 3pc de hesabım açık, hepsini etkinleştirdi![]()
Onu seçiyorsunuz dosyaları sakla veya herşey silinsin der.10 dan 11e gecerken dosyalar falan silinmiyor degil mi?
Tamamdir deneyeyim biOnu seçiyorsunuz dosyaları sakla veya herşey silinsin der.
Gectim hocam win11 e arayuzu biraz karisik ama alisirim gibiOnu seçiyorsunuz dosyaları sakla veya herşey silinsin der.
Hocam nedendir bilmem windows 11 çok yavaş geldi bana ozelliklede sekme acip kapatirken bir sure daha windows 10 kullanacagim gibi duruyorOnu seçiyorsunuz dosyaları sakla veya herşey silinsin der.
Windows 10'a gecin o halde. Zaten Windows 11 henüz daha tam oturmadı sadece eskisine göre çok daha iyi.Hocam nedendir bilmem windows 11 çok yavaş geldi bana ozelliklede sekme acip kapatirken bir sure daha windows 10 kullanacagim gibi duruyor
win 11 e 1 ay önce 20tl verdim?Hocam 3 gun once 10pro ya 150 tl verdim key icin oem key aldım simdi win11 gecince nolucak duz win11 mi yoksa win11 pro mu
Simdi baktim 130 mus bide oem keydi illaki daha ucuzu vardir guvenilir bir yerden alayim dedimwin 11 e 1 ay önce 20tl verdim?
knk win 10 aldım 2.5 yıl önce pttawm den 10tl ye 1 ay önce de 20tl ye aynı yerden win 11 aldım işte gereksiz para vermeye gerek yok öyle şeylere (hatta bilgisayarcıma ücretsiz yaptırtacaktımdaSimdi baktim 130 mus bide oem keydi illaki daha ucuzu vardir guvenilir bir yerden alayim dedim
Tamam hocam ne guzel ucuza getrimissiniz hayirli olsnknk win 10 aldım 2.5 yıl önce pttawm den 10tl ye 1 ay önce de 20tl ye aynı yerden win 11 aldım işte gereksiz para vermeye gerek yok öyle şeylere (hatta bilgisayarcıma ücretsiz yaptırtacaktımdauğraşmak istemedik)
örn: https://www.pttavm.com/microsoft-wi...MI-eiQur6fgAMVkkKRBR2J-AOFEAQYASABEgLksvD_BwETamam hocam ne guzel ucuza getrimissiniz hayirli olsn
Aldığınız keyleri internette aratın, sonuç çıkmaz ise sağlamdır. Internetteki keyleri satabiliyorlar bazen.örn: https://www.pttavm.com/microsoft-wi...MI-eiQur6fgAMVkkKRBR2J-AOFEAQYASABEgLksvD_BwE
al şunu geç gibi, lazımsa çok takılma öyle
Çok bi para değil zaten, takma al geç diyorum yaAldığınız keyleri internette aratın, sonuç çıkmaz ise sağlamdır. Internetteki keyleri satabiliyorlar bazen.