oyun öncelikli hızlı ve her alanda üzmeyecek hangi işlemciyi önrerirsiniz arkadaşlar
özellile sıcaklık konusunda i9 düşünüyorum ama sıcaklık konusunda bayağı sıkıntı gibi duruyor
performans olarak hangisini önerirsiniz netleştireyim artık indirim yakalar yakalamaz daha da zamlanmadan alayım artık inteli mi ryzen i mi
ryzen 7 7700x ile intel i7 13700k da var aklımda ama ilerde 5000 serisi ekran kartı takacağım bu kartı besleyecek sağlam bir işlemci olsun istiyorum.
özellile sıcaklık konusunda i9 düşünüyorum ama sıcaklık konusunda bayağı sıkıntı gibi duruyor
performans olarak hangisini önerirsiniz netleştireyim artık indirim yakalar yakalamaz daha da zamlanmadan alayım artık inteli mi ryzen i mi
ryzen 7 7700x ile intel i7 13700k da var aklımda ama ilerde 5000 serisi ekran kartı takacağım bu kartı besleyecek sağlam bir işlemci olsun istiyorum.
AMD Ryzen 9 7950X 4.50GHz 16 Çekirdek 80MB Önbellek Soket AM5 İşlemci - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
www.incehesap.com
AMD Ryzen 9 7900X3D 4.40GHz 12 Çekirdek 128MB Önbellek Soket AM5 İşlemci - incehesap.com
www.incehesap.com
Intel Core i9-13900K 3.00GHz 24 Çekirdek 36MB L3 Önbellek Soket 1700 İşlemci - incehesap.com
www.incehesap.com