RYZEN7 5800X3D için anakart öneri

ali07

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
5800x3d işlemci aldım eski anakartım intel uyumlu olduğu için değiştiricem uygun fiyata soket uyumlu performansı iyi anakart tavsiyesi olan varsa şimdiden teşekkür ederim

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,483
5800x3d işlemci aldım eski anakartım intel uyumlu olduğu için değiştiricem uygun fiyata soket uyumlu performansı iyi anakart tavsiyesi olan varsa şimdiden teşekkür ederim

Son düzenleme:

Muamma61

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145
Moralini bozmak gibi olmasında keşke almasaydın. O işlemciden ısınma problemi şikayet olarak baya geliyor. Şimdiden bilgin olsun :) o işlemcinin yanına 360 lık sıvı soğutma al ve eğer ısınma sorununu çözemezsen beni bul :)

paran varsa bu paylaştığımı al yoksa yunusun sana paylaştığını al ama bu işlemciye karşı msi alma, o anakart beni çileden çıkarıyor ve kısıtlı oluyor.

Son düzenleme:
KS

ali07

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Moralini bozmak gibi olmasında keşke almasaydın. O işlemciden ısınma problemi şikayet olarak baya geliyor. Şimdiden bilgin olsun :) o işlemcinin yanına 360 lık sıvı soğutma al ve eğer ısınma sorununu çözemezsen beni bul :)

paran varsa bu paylaştığımı al yoksa yunusun sana paylaştığını al ama bu işlemciye karşı msi alma, o anakart beni çileden çıkarıyor ve kısıtlı oluyor.

STOK FAN kurtarmazmı :)

bide fiyat farkı 300 tl rog alayım o zaman senin önerdiğin

kardeşim allah razı olsun pc yi beraber topladık :)

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,483
Uygun fiyatlı önerebileceğim sıvı soğutmalar bunlar.

MuRO

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18

Isınma şikayeti olanlar acaba fan mi kullanıyor bende 240ml sıvı soğutma var oyunlarda bile 65 dereceyi geçtiğini görmedim

Muamma61

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145
Isınma şikayeti olanlar acaba fan mi kullanıyor bende 240ml sıvı soğutma var oyunlarda bile 65 dereceyi geçtiğini görmedim
Kasanın hava akışını doğru ayarlamadıkları için genelde oluyor ısınma problemi. Kasa mesh değilse hava akışını farklı yapıyoruz kasa mesh ise hava akışını önden yapıp sıvı soğutmayı ona göre konumluyoruz. ama stok fanı ile kullanıpda bu şikayeti yapanı görmedim. 360 lık sıvı soğutma olan bir arkadaş da 92 leri gördük sonra hava akışlarını olağan bir işekilde değiştirdikten sonra 100 de 100 streste 70 72 arası oynadı ve gündelik ortalama sıcaklığı 30 da seyir etti. Yani buradan anlaşılıyor ki her şey hava akışıyla alakalı :)

FurkanBrkz

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
50
Sıvı soğutma veya kule tipi fan alınana kadar işlemcinin gücünü kısabilirsin. Şu video güzel bir örnek (Bu arada 5800x3D de Stok fan çıkmıyor).
Video:
8:55 ten sonrasına bakın.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri