5800x3d işlemci aldım eski anakartım intel uyumlu olduğu için değiştiricem uygun fiyata soket uyumlu performansı iyi anakart tavsiyesi olan varsa şimdiden teşekkür ederim
Moralini bozmak gibi olmasında keşke almasaydın. O işlemciden ısınma problemi şikayet olarak baya geliyor. Şimdiden bilgin olsun5800x3d işlemci aldım eski anakartım intel uyumlu olduğu için değiştiricem uygun fiyata soket uyumlu performansı iyi anakart tavsiyesi olan varsa şimdiden teşekkür ederim
STOK FAN kurtarmazmıMoralini bozmak gibi olmasında keşke almasaydın. O işlemciden ısınma problemi şikayet olarak baya geliyor. Şimdiden bilgin olsuno işlemcinin yanına 360 lık sıvı soğutma al ve eğer ısınma sorununu çözemezsen beni bul
![]()
Asus Rog Strix B550-F Gaming AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Rog Strix B550-F Gaming AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Rog Strix B550-F Gaming AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 6.978,88 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
paran varsa bu paylaştığımı al yoksa yunusun sana paylaştığını al ama bu işlemciye karşı msi alma, o anakart beni çileden çıkarıyor ve kısıtlı oluyor.
Asus ROG Strix B550-F Gaming - Asus TUF Gaming B550M-E Karşılaştırması - Epey
Epey - Asus ROG Strix B550-F Gaming - Asus TUF Gaming B550M-E özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
bide fiyat farkı 300 tl rog alayım o zaman senin önerdiğinMoralini bozmak gibi olmasında keşke almasaydın. O işlemciden ısınma problemi şikayet olarak baya geliyor. Şimdiden bilgin olsuno işlemcinin yanına 360 lık sıvı soğutma al ve eğer ısınma sorununu çözemezsen beni bul
![]()
Asus Rog Strix B550-F Gaming AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Rog Strix B550-F Gaming AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Rog Strix B550-F Gaming AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 6.978,88 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
paran varsa bu paylaştığımı al yoksa yunusun sana paylaştığını al ama bu işlemciye karşı msi alma, o anakart beni çileden çıkarıyor ve kısıtlı oluyor.
Epey - Asus ROG Strix B550-F Gaming - Asus TUF Gaming B550M-E özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
kardeşim allah razı olsun pc yi beraber topladık![]()
Asus Tuf Gaming B550-PLUS Wi-Fi II AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Tuf Gaming B550-PLUS Wi-Fi II AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Tuf Gaming B550-PLUS Wi-Fi II AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 6.449,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
MSI Mpg B550 Gaming Plus AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Mpg B550 Gaming Plus AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Mpg B550 Gaming Plus AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 4.749,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Isınma şikayeti olanlar acaba fan mi kullanıyor bende 240ml sıvı soğutma var oyunlarda bile 65 dereceyi geçtiğini görmedimMoralini bozmak gibi olmasında keşke almasaydın. O işlemciden ısınma problemi şikayet olarak baya geliyor. Şimdiden bilgin olsuno işlemcinin yanına 360 lık sıvı soğutma al ve eğer ısınma sorununu çözemezsen beni bul
![]()
Kasanın hava akışını doğru ayarlamadıkları için genelde oluyor ısınma problemi. Kasa mesh değilse hava akışını farklı yapıyoruz kasa mesh ise hava akışını önden yapıp sıvı soğutmayı ona göre konumluyoruz. ama stok fanı ile kullanıpda bu şikayeti yapanı görmedim. 360 lık sıvı soğutma olan bir arkadaş da 92 leri gördük sonra hava akışlarını olağan bir işekilde değiştirdikten sonra 100 de 100 streste 70 72 arası oynadı ve gündelik ortalama sıcaklığı 30 da seyir etti. Yani buradan anlaşılıyor ki her şey hava akışıyla alakalıIsınma şikayeti olanlar acaba fan mi kullanıyor bende 240ml sıvı soğutma var oyunlarda bile 65 dereceyi geçtiğini görmedim