Soru Sabırsızlıkla Beklediniz Dizi Ve Film Hangileri?

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
Merhaba Arkadaşlar,

Herkese günaydın, hayırlı sabahlar diliyorum. 😊Sizlerin sabırsızlıkla beklediği dizi veya film var mı?

Benim için:

Dizi olarak: The Witcher 4. Sezon ve Amazon Prime’daki Reacher 4. Sezonu dört gözle bekliyorum.
Film olarak: Extraction 3’ün çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum.

Siz neleri bekliyorsunuz, paylaşın bakalım belki izlenecek yeni şeyler keşfederiz. 🎞️🎉

Arthur Morgan

Co Admin
Co Admin
Tepki
2,116
Dizilerle pek aram yok. Bu aralar fazla güzel film de çıkmıyor, Now You See Me: Now You Dont ve The Running Man belki güzel olabilir. Korku gerilim türünü pek sevmesem de Black Phone da fena değildir serinin 2. filmi Ekim'de çıkacak.

lFalcoNNl

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
63
Merhaba Arkadaşlar,

Herkese günaydın, hayırlı sabahlar diliyorum. 😊Sizlerin sabırsızlıkla beklediği dizi veya film var mı?

Benim için:

Dizi olarak: The Witcher 4. Sezon ve Amazon Prime’daki Reacher 4. Sezonu dört gözle bekliyorum.
Film olarak: Extraction 3’ün çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum.

Siz neleri bekliyorsunuz, paylaşın bakalım belki izlenecek yeni şeyler keşfederiz. 🎞️🎉
Sherlock 5.sezon çıksa baya güzel olurdu onun harici hızlı ve öfkeli 11 gelsin artık

emreuludag

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Bir ara Horizon Zero Dawn oyununun filmi / dizisi yapılacağı söyleniyordu ama o durum ne oldu bilmiyorum ama olsaydı güzel olurdu.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri