Yardım Sabit Fps Sorunu

Dovahkiinkai

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Arkadaşlar merhabalar.Öncelikle yeni aldığım bilgisayarda bu sorunu yaşıyorum fps tüm oyunlarda sabit değişmiyor ultra yapmanda en düşün yapmanda 75 ye sabit kalıyor.Sistemim bu linkte—> Sistem
Ek olarak ssd 1 tb olarak yükseltilmiş problem nedir gta v rdr 2 cs go warzone hogwards legacy gibi oyunlarda değişmiyor fps sürekli sabit 75 ye kalıyor

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Monitörünüz 75Hz ise ve oyunlarda V-Sync/dikey eşitleme ayarı açıksa FPS sabitlemesi normal.

AkiltosBey

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
84
Arkadaşlar merhabalar.Öncelikle yeni aldığım bilgisayarda bu sorunu yaşıyorum fps tüm oyunlarda sabit değişmiyor ultra yapmanda en düşün yapmanda 75 ye sabit kalıyor.Sistemim bu linkte—> Sistem
Ek olarak ssd 1 tb olarak yükseltilmiş problem nedir gta v rdr 2 cs go warzone hogwards legacy gibi oyunlarda değişmiyor fps sürekli sabit 75 ye kalıyor
monitörünüz 75hz ise dikey eşitleme açıktır monitörünüz nedir?

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
hocalarımın dedi gibi yüksek ihtimalle monitörünüzden kaynaklı veya monitörünüzü 75 hz de kullanıyorsunuz

KS

Dovahkiinkai

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Ah hocam doğru monitör 75 fps bu yüzden mi kaynaklanıyor bu sorun

KS

Dovahkiinkai

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Ama şöyle söyleyeyim başta 400 fps ile cs go oynuyordum hiç aç kapama yapmadım ayarlarda kendisi mi bu işlemi yapıyor pcnin

KS

Dovahkiinkai

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Evet monitörünüz 75 hz ise bu yüzden isterseniz vsync kapatabilirsiniz ama vsync açık kalmasını tavsiye ederim.
Açık kalmasının bir yararı var mı bu arada oyun ayarlarında kapalı bu ayar denetim masasından mı kapatmam gerek ayriyetten

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
hocam o sisteme zaten ilk bi monitör alın derim çünkü sistem güzel

KS

Dovahkiinkai

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Monitöre gerçekten hiç önem vermeyerek aldım hatam bu oldu peki bir öneriniz var mıdır bu sistem için çok uçuk olmazsa tabi iyi olur

KS

Dovahkiinkai

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Hemen açıyorum çok sağolun arkadaşlar ama şunu tekrar söyleyeyim oyun içi ayarlarda vsync kapalı olmasına rağmen böyle olması normal mi?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri