Saç Bakımı ?

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
Merhabalar saçım hızlı bir şekilde yağlanıyor yumuşak olmasını istiyorum ne kullanmam gerekiyor ve birde boyamak istiyorum turuncu renge kendim netten alsam yapabilir miyim kolay mıdır yoksa kuaför falan mı bim de falan da satılıyor siz ne düşünüyorsunuz?

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Merhabalar saçım hızlı bir şekilde yağlanıyor yumuşak olmasını istiyorum ne kullanmam gerekiyor ve birde boyamak istiyorum turuncu renge kendim netten alsam yapabilir miyim kolay mıdır yoksa kuaför falan mı bim de falan da satılıyor siz ne düşünüyorsunuz?
Boyama işini kaliteli kuaförlere bırakın hocam.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Boyama kısmında açıcı tarzı farklı ürünler de gerekiyor galiba. Kendiniz yapsanız pek doğru sonuç çıkmaz bence.

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
bütceyi kısmayıp kaliteli bir berbere gidebilirsiniz , benimde sacım cok yumusak sacımda baya var yağlanmasıda 3 gün sürüyor

KS

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248

Ahmetzkan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
73
Boyama işi biraz tecrübe iser ilkini kendiniz yapmayın.Yağlanma konusu da biraz sık yıkamaktan da oluyor aynı şekilde uzun saçdan da.

KS

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
Boyama işi biraz tecrübe iser ilkini kendiniz yapmayın.Yağlanma konusu da biraz sık yıkamaktan da oluyor aynı şekilde uzun saçdan da.
Saçım baya kısa günde en az 1 bazen 2 kere yıkıyorum sadece

KS

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
Ondan dolayı yağlanıyor işte.Ben bir zaman 5-6 gün yıkamadım sorunu böyle aştım.Artık eskisi kadar şükür olmuyor.Kafada saçlar azaldı ama o genetik ayrı konu. :D
Hocam yıkamayınca da sanki daha çok yağlanıyor gibi oluyor nedense 😅

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri