sistem önerisi derken?Kabloları ortadan kaldırmak için ne yapabilirim sade temiz bir ortam kurmak istiyorum.
Öncelikle sistemine göre kablo sayısı artabilirde azalabilirde kullanıma göre değişir, ben 2 monitör ve 5+1 ses sistemi ile kullanıyorum kablo fazla oluyor ancak kablolaları basit işlemlerle ortadan kaldırabilirsin. Masa altına asılan sepetler bulunuyor onların içine kabloları toplarsın dağınıklığı birazda olsa ortadan kaldırmış olursun. Ayrıca bunun dışında kelepçeler ile kabloları toplayıp ardından duvarda veya masanda kasana kadar yol çizebilirsin. Tamamen size kalmış bir durum.Kabloları ortadan kaldırmak için ne yapabilirim sade temiz bir ortam kurmak istiyorum.
Hocam minimal sade bir setup kurmak istiyorum.sistem önerisi derken?
Masanın alt kenar ve arkasına kablo kanalı al masanın üzerinden de delik veya delikler aç kabloları kanallara yolla arkada toplu halde sepete koy miss. masanın üzerinden kablo kanalına kadar gidecek yerler için de kabloları bir araya getir ve siyah bez bantlarla sar.Kabloları ortadan kaldırmak için ne yapabilirim sade temiz bir ortam kurmak istiyorum.