Öneri Sadece Mouse Alanı Mosue Pad Önerisi

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329
Arkadaşlar normalde klasse Longteng kullanıyorum fakat depremzedeyim. Yanıma bilgisayarımı ve dolayısıyla ekipmanlarımı alamadım(sadece mousemi aldım). Steelseries qck, klasse longteng gibi o boyutlarda olan mouse pad önerir misiniz? Tam bütçem yok ama ucuz olursa sevinirim.

hiyper

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81
Arkadaşlar normalde klasse Longteng kullanıyorum fakat depremzedeyim. Yanıma bilgisayarımı ve dolayısıyla ekipmanlarımı alamadım(sadece mousemi aldım). Steelseries qck, klasse longteng gibi o boyutlarda olan mouse pad önerir misiniz? Tam bütçem yok ama ucuz olursa sevinirim.
öncelikle çok geçmiş olsun https://www.amazon.com.tr/dp/B072LP...333&creativeASIN=B072LPHVXV&linkCode=asn&th=1 bütçen varsa buna bakabilirsin speed mouse pad longtenge benzer fakat yüzeyi onun gibi değil

ilkeryuksel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
46
Tekrar geçmiş olsun.
Beğendiğin bir mouse ped olursa seç Bana özelden adresini yaz sana alıp göndereyim kardeşim.

KS

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329
Tekrar geçmiş olsun.
Beğendiğin bir mouse ped olursa seç Bana özelden adresini yaz sana alıp göndereyim kardeşim.
Allah razı olsun hocam eksik olmayın, böyle düşünmeniz yeter.

Gerçekten yurdum insanı bambaşka, eksik hissettirtmediğiniz için sağ olun.

KS

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329
Bu konuda ciddiyim kardeşim. Eğer arkadaşın gönderdiği pad'i beğendiysen amazondan alıp senin adresine gönderebilirim. Sevgiler
Siz iyilik yapmak istemişsiniz bize de kabul etmek düşer. Hocam nereden mesaj yazılıyor bilmiyorum siz bana bir kısa mesaj atabilir misiniz?

hiyper

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81
Sağ olun, bu mu daha iyidir qck mi? Ayrıca bunun tam boyutu nedir?
hocam şimdi baktım da 23 e 14 imiş boyutu yeterli olur sana acaba ? marka olarak hyperx daha bilinen bir marka ama bilmiyorum hangi daha iyidir ama ikisi de üzmez

KS

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329
hocam şimdi baktım da 23 e 14 imiş boyutu yeterli olur sana acaba ? marka olarak hyperx daha bilinen bir marka ama bilmiyorum hangi daha iyidir ama ikisi de üzmez
Açıklamasında 30x36 yazıyor. Boyut oysa sıkıntı.

hiyper

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81
KS

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329
Arkadaşlar gizli iyilik yapmak en iyisidir fakat burada söyleyeceğim @ilkeryuksel kral hocam Allah razı olsun. Hediye etti.

ilkeryuksel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
46
Hayırlı olsun güle güle kullanın hocam. 10 Nisan'da elinize ulaşacak o zamana kadar dişinizi biraz sıkın :)

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,985
Konuyu görmedim hocam ama yardım edeyim.
Aqua Control 2(longtenge yakın)
Glorious Heavy Xl

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri