Sadece Web Browser açıkken kasan Laptop! (OPERA,CHROME,FIREFOX)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

itzs8

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Dostlar, herkese selam. Monster Abra A5 V16.6.6 (1650ti-i510200H-16GB Ram) laptopum var ve arkadaşıma sattım. Windows 11 kullanıyordum, windows 10 temiz kurulum yaptım. KYK yurdunda kaldığı için oynayacağı oyunları, programları yükledim fakat sadece tarayıcıda drop giriyor. Tarayıcı dışında hiçbir sorun yok. Tüm tarayıcıları denedim hepsinde aynı sorunu yaşadım. Özellikle tarayıcıda video izlerken 10-15 saniye aralığında drop giriyor, ses devam ediyor ama görüntü anlık donuyor. 5 aydır bu laptopu kullanıyorum, daha önce hiç böyle bir sorunu yoktu, formattan sonra oldu. Anlam veremiyorum. İçim rahat değil (sanki sorunlu laptop satıyormuşum gibi hissediyorum). Sizce ne yapabilirim? Nasıl bir çözüm bulabiliriz? Şimdiden çok teşekkürler.

6980HX

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Cvp: Sadece Web Browser açıkken kasan Laptop! (OPERA,CHROME,FIREFOX)

Tarayıcıya drop girdiği anda görev yöneticisinde bir haraketlilik oluyor mu?

piroemir

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Arama yerine guc secenekleri yaz guc tercihlerinden yuksek deyse dengeliye al dengeliyse degistir fln duzelir

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Cvp: Sadece Web Browser açıkken kasan Laptop! (OPERA,CHROME,FIREFOX)

Birkaç şeyden olabilir ama başlıca sebepler arasında sürücüleri doğru şekilde ve eksiksiz kurduğunuzdan emin misiniz? Birde son kullanıcının yorumunda dediği gibi güç profilinizi dengeli veya yüksek performans ayarına alıp deneyin.

Son olarak tarayıcı ayarlarınızda donanım hızlandırma ayarlarını kapatıp deneyin. Kapalıysa aktif deneyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri