Sağ Tıklayınca AMD Driver Gözükmüyor.

AkifErdem

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
25
Selamlar,

2-3 gün öncesine kadar görünüyordu, pcmde var açılıyor sağ alttada var ancak sağ tıklayınca da gözükmesi gerekmiyor mu? dahili apunun ekran kartını devre dışı bıraktım gözükmemeye başladı. dahili gpuyu açınca driverdaki bazı ayarlar kayboluyor ayrıca. yani büyük bir sorun değil ancak masaüstüne sağ tıklayınca gözüküyor diye biliyorum? sistemim;

R5 Pro 4650g
rx6600
2x8 ram
b450m a pro max

Moderatörün son düzenlenenleri:

EymenO.

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Tepki
370
Selamlar,

2-3 gün öncesine kadar görünüyordu, pcmde var açılıyor sağ alttada var ancak sağ tıklayınca da gözükmesi gerekmiyor mu? dahili apunun ekran kartını devre dışı bıraktım gözükmemeye başladı. dahili gpuyu açınca driverdaki bazı ayarlar kayboluyor ayrıca. yani büyük bir sorun değil ancak masaüstüne sağ tıklayınca gözüküyor diye biliyorum? sistemim;

R5 Pro 4650g
rx6600
2x8 ram
b450m a pro max
AMD driver sorunlarından ufak bir tanesi, korkmana gerek yok
Hocam ddu ile driver ı kaldır ve temiz kurulum ile tekrar kur
arkadaşın dediği gibi kaldırıp sıfırdan driver kurmalısın :)

RickGrimess

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
102
Selamlar,

R5 Pro 4650g
rx6600
2x8 ram
b450m a pro max
Büyük ihtimalle driver ı kendi kendine silmiş. Benimde başıma gelmişti, panik olacak bir durum yok kolayca çözebilirsin. Ddu ile driver ı tamamen silip yeniden sıfır kurulum yaparsan sorunun çözülür.

KS

AkifErdem

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
25
Büyük ihtimalle driver ı kendi kendine silmiş. Benimde başıma gelmişti, panik olacak bir durum yok kolayca çözebilirsin. Ddu ile driver ı tamamen silip yeniden sıfır kurulum yaparsan sorunun çözülür.
hocam driver bilgisayarımda var girebiliyorum da sağ tıkta yok sadece.

tamamdır hocam.
AMD driver sorunlarından ufak bir tanesi, korkmana gerek yok

arkadaşın dediği gibi kaldırıp sıfırdan driver kurmalısın :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri