Sağlam Ve Hızlı Flash Bellek Önerisi

Oğuzhan kıyık

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
64-128 ikiside olur kaliteli ve hızlı olması tercihimdir.
Usb
Type c
İkisi de olabilir.3.0-3.1-3.2 bunlardan sayıya göre en iyisi 3.2 gibi duruyor bilmiyorum 3.0ve üstü güzel kaliteli flash bellek önerisi yaparsanız sevinirim dostlarım.
BÜTÇE:400
Eğer mükemmel tarzı bisey olursa 500 ama çok tercihim değil.

Spiritof90's

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Türkiye'de bu şekilde bahsettiğin fiyata bir flash bellek bulman çok zor hocam. Örneğin; Corsair Voyager serisi o bahsettiğin mükemmelliğin bulabileceğin bir flash bellek ancak 32 gb modeli 1.500 tl. 400-500 TL civarına stabil performansı olan bir flash bellek bulabilmen çok zor okuma hızı iyi olsada her türlü yazma hızında patlayacaksın.

Şu an 500 TL'ye alabileceğin en iyi flash bellek bu şahsen kullanıyorum yazma hızı berbat

KS

Oğuzhan kıyık

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Türkiye'de bu şekilde bahsettiğin fiyata bir flash bellek bulman çok zor hocam. Örneğin; Corsair Voyager serisi o bahsettiğin mükemmelliğin bulabileceğin bir flash bellek ancak 32 gb modeli 1.500 tl. 400-500 TL civarına stabil performansı olan bir flash bellek bulabilmen çok zor okuma hızı iyi olsada her türlü yazma hızında patlayacaksın.

Şu an 500 TL'ye alabileceğin en iyi flash bellek bu şahsen kullanıyorum yazma hızı berbat
Peki 500 TL civarı 64 gb önerin varmı 128 olmasa nasıl birşey önerirsin.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri