Sahte Işlemci

Emin Baykal

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Aldığım işlemcinin üst yanlarında çip yok sahte olabilir mi r5 7600

Ekli dosyalar

• IMG-20241113-WA0057.jpg
    IMG-20241113-WA0057.jpg
    727.5 KB · Görüntüleme: 15

alperents61

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
21
Hocam sorulacak soru değil direk iade edin
ben bu şekilde bir r5 7600 hiç görmedim yani sahte işlemci yapılıyor ve sizede öyle gelmiş olabilir izlediğim tüm açılış videolarında oralarda çip var fakat sizdekinin fontlarında ve alüminyum plakanın kesimi orijinalindeki gibi aynı bence iade edin ama ondan önce bir test de yapın tabi işinize yarıyacaksa n11 elmacik satıcısındanmı aldınız? Ordan çok şikayet gelmiş

KS

Emin Baykal

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam sorulacak soru değil direk iade edin
ben bu şekilde bir r5 7600 hiç görmedim yani sahte işlemci yapılıyor ve sizede öyle gelmiş olabilir izlediğim tüm açılış videolarında oralarda çip var fakat sizdekinin fontlarında ve alüminyum plakanın kesimi orijinalindeki gibi aynı bence iade edin ama ondan önce bir test de yapın tabi işinize yarıyacaksa n11 elmacik satıcısındanmı aldınız? Ordan çok şikayet gelmiş
Orjinalini hiç canlı görmedim ilk defa aldım n11 elmacık satıcısı iade edeyim o zaman

alperents61

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
21

Orjinalini hiç canlı görmedim ilk defa aldım n11 elmacık satıcısı iade edeyim o zaman
Dediğim yer :D iade oluşturun hocam N11 den pc parçası alan arkadaşlarım var bir sorun olmadıda hani böyle şeyleri alırken araştırıp alın bide hepsiburada n11 gibi yerlere çok bakmayın bence sinerji olur vatan pc olur böyle yerlerden almak daha güvenilir trendyoli saymadım oraya güvenim sağlam çünkü ama sizi bilemem arkadaşıma ordan pc topladım gram sorun olmadılar montajına kadar soru sordun yardım ettiler

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri