ekran kartını aldım sahte mi değilmi nasıl anlayabiliriz alta GPU-Z resimini bıraktım. Birde 528.49 sürümünü indiremiyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 15912
Ekli dosyayı görüntüle 15914
528.24 driverını kurdum oldu![]()
En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin
PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmi GeForce sürücülerini indirin.www.nvidia.com
derece olarak gayet iyi çıkmış sonuç nedense tek fanlı olduğu halde
o siteye nereden bakabilirimbende bunu atacaktım GPU-Z programında gp107 gpu, bios versiyonu, gpu clock ve default clock hızları uyuyorsa orijinaldir.
528.24 driverını kurdum oldu
o siteye nereden bakabilirim
biliyorum onu hocam ben gösterilen değerlerin orijinal olduğunu nereden bilecem mesela bi site vardı orda tüm ekran kartlarının orijinal değerleri gözüküyodu siteden kontrol edip gpu-z üzerinde aynımı diye bakıyordumSite değil hocam gpu-z programını indir kur. Otomatik olarak çıkartıp gösteriyor sana değerleri
biliyorum onu hocam ben gösterilen değerlerin orijinal olduğunu nereden bilecem mesela bi site vardı orda tüm ekran kartlarının orijinal değerleri gözüküyodu siteden kontrol edip gpu-z üzerinde aynımı diye bakıyordum
bi şey daha sorucam 40 dakika the forest oynadım 70 derece görüyo normal mi?techpowerup sitesinden bakabilirsin hocam https://www.techpowerup.com/gpu-specs/
normaldir tek fanlı bi kart içinbi şey daha sorucam 40 dakika the forest oynadım 70 derece görüyo normal mi?
Bugüne kadar 30 FPS'de oyun oynadığımı sanıyordum gençleştim resmennormaldir tek fanlı bi kart için