Sahte Ram - Dolandırıldım Mı ? Fazla Ram Kullanıyor Bilgisayar

sarsılmaz00

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
16 gb ram var fakat google 2.2 gb ram yiyor fakat , kullanılam ram %57 diyor neden böyle kafayı yedim Lütfen yardım. Arka planda bütün gereksiz programları kapattığım halde böyle ..
Benim cihazımda 16 gb ram takılı. Görev yöneticisinde 2.2 gb kullanan bir uygulama yüzdesinde %10 kullanıyor gözüküyor. Bende toplam ram i bulmak için içler dışlar çarpımı yaptığımda ramimin 5gb olduğunu buluyorum. Peki benim 11 gb ramim görev yöneticisinde neden kale alınmıyor. Çünkü 2.2 gb işlem yapan bir uygulamanın matematiksel olarak %10 değil %3 kullanması gerekir. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Ekli dosyalar

• Screenshot_25.png
    Screenshot_25.png
    107.3 KB · Görüntüleme: 31

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,953
16 gb ram var fakat google 2.2 gb ram yiyor fakat , kullanılam ram %57 diyor neden böyle kafayı yedim Lütfen yardım. Arka planda bütün gereksiz programları kapattığım halde böyle ..
Benim cihazımda 16 gb ram takılı. Görev yöneticisinde 2.2 gb kullanan bir uygulama yüzdesinde %10 kullanıyor gözüküyor. Bende toplam ram i bulmak için içler dışlar çarpımı yaptığımda ramimin 5gb olduğunu buluyorum. Peki benim 11 gb ramim görev yöneticisinde neden kale alınmıyor. Çünkü 2.2 gb işlem yapan bir uygulamanın matematiksel olarak %10 değil %3 kullanması gerekir. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
21 tane sekme açık hepsi 100mb yese 2gb normal

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Görev yöneticisi buglu oluyor genelde

shogun

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
427
Görev yöneticisinde performans sekmesi var. Orada bellek kısmına bir bakın.

KS

sarsılmaz00

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
kullanabilir alan 10,,4 gb diyor , sıkıştırılmış kullanılan alan 5,1 gb diyor , neden böyle ? 16 gb ram var bende ama

Ekli dosyalar

• Screenshot_26.png
    Screenshot_26.png
    90.2 KB · Görüntüleme: 17

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri