Öneri Sallama Taktiği

ASTR0

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Beyler/bayanlar yarın edebiyat sınavım var ve 60 alırsam geçiyorum hoca çok kıl birisi 25 soru olacak iyi bir sallama taktiğiniz varsa söyler misiniz?

Deniz Koloğlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145
düz mantık yaparsak 60 alman için 15 soruyu doğru cevaplaman gerekiyor minimum 5 soruyu doğru yapacağını farz ediyorum kaldı 10 soru ben olsam çalışırdım fakat illa sallama taktiği istiyorsan artarda 3-4 sorunun cevabı genelde aynı olmaz bu hataya düşme cevap anahtarlarında en çok kullanılan şıklar b ,c ve d şıkkıdır a ve e az kullanılır şansını bu 3 şıktan yana kullan eğer soru hakkında hiçbir fikrin yoksa ismini daha önceden duymadığın yazardan yana kullan

Cardatore

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
sallayarak 60 alman çok zor .Konu olarak bilmiyorum ama isimlere çalış

Bayterek

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
Beyler/bayanlar yarın edebiyat sınavım var ve 60 alırsam geçiyorum hoca çok kıl birisi 25 soru olacak iyi bir sallama taktiğiniz varsa söyler misiniz?
hocam mantık yürüt hatırlamaya çalış ve genelde aklına ilk gelen neyse onu yap ben cok yaşadım aklıma ilk geleni neredeyse hiç yapmadım ve coğu soruyu yanlış yaptım aklına ilk geleni yap sınav anındayken yanlış cevap gibi geliyo ama doğru cevapta oluyo ki bu olay bilimsel olarakta kanıtlanmış bir olaydır

Capone

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
45
hayatımda sallayarak ilk defa sınavdan 55 almıştım düzgün sallarsan neden olmasın :D

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri