Belki bana uymaz diye xdrive mağazaya gitttim. anka modelini beğendim tam internetten sipariş vercem 2 saat önceki fiyata 2bin tl bindirmişler. Şevkimi kırdı. Önerebileceğiniz aynı ölçülerde koltuk varsa sevinirim. 173 boy 97kg biriyim..
Hocam xdrive 15 li kumaş olan koltuğunu satın alarak (7.500) bugün kurulumunu yaptım gayet f/p benceBelki bana uymaz diye xdrive mağazaya gitttim. anka modelini beğendim tam internetten sipariş vercem 2 saat önceki fiyata 2bin tl bindirmişler. Şevkimi kırdı. Önerebileceğiniz aynı ölçülerde koltuk varsa sevinirim. 173 boy 97kg biriyim..
ekran olarak tv kullanıyorum klavye mouse için de masanın klavye tablasını alsam yeter diye düşünüyorum. Tekerleklerle aram hiç iyi olmadı zatiİkea poang ps için olur ama pc için olmaz, hem alçak hemde tekerlek olmadığı için hareket ettiremezsin. Ben poang alacağım ancak sürekli kullanılacak bir koltuk değil, onun dışında şu an yaklaşık 2 senedir hawk fab v4 kullanıyorum, söylenenin aksine herhangi bir rahatsızlık problem yaşamadım ben.