Öneri Sallanan Koltuk Öneri Lazım 9K Max

Aybek

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
20
Belki bana uymaz diye xdrive mağazaya gitttim. anka modelini beğendim tam internetten sipariş vercem 2 saat önceki fiyata 2bin tl bindirmişler. Şevkimi kırdı. Önerebileceğiniz aynı ölçülerde koltuk varsa sevinirim. 173 boy 97kg biriyim..

igr0k

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Hawk Fab 6 ve xDrive Hira kullanıyorum. Kesinlikle Hawk'tan uzak durup xDrive kumaş modellerini tavsiye ederim

H2hakan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Belki bana uymaz diye xdrive mağazaya gitttim. anka modelini beğendim tam internetten sipariş vercem 2 saat önceki fiyata 2bin tl bindirmişler. Şevkimi kırdı. Önerebileceğiniz aynı ölçülerde koltuk varsa sevinirim. 173 boy 97kg biriyim..
Hocam xdrive 15 li kumaş olan koltuğunu satın alarak (7.500) bugün kurulumunu yaptım gayet f/p bence

KS

Aybek

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
20
Chatgpt aldım yeni ona sordum da sizlerden de yorum lazım..

https://www.amazon.com.tr/dp/B0FHHHXGXX?tag=akakceprime-21&th=1

Bu 3ünü önerdi ben de poang ekledim listeye yani bu

Seçme nedeni tiltli yani sallanır olması ve mekanik aksamın ömrü.. 95kg 173boyum yorumlar lütfen..

Emree

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
35
fileli boyun destekli koltuklara bakabilirsin gayet güzeldir

sem_oz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İkea poang ps için olur ama pc için olmaz, hem alçak hemde tekerlek olmadığı için hareket ettiremezsin. Ben poang alacağım ancak sürekli kullanılacak bir koltuk değil, onun dışında şu an yaklaşık 2 senedir hawk fab v4 kullanıyorum, söylenenin aksine herhangi bir rahatsızlık problem yaşamadım ben.

KS

Aybek

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
20
İkea poang ps için olur ama pc için olmaz, hem alçak hemde tekerlek olmadığı için hareket ettiremezsin. Ben poang alacağım ancak sürekli kullanılacak bir koltuk değil, onun dışında şu an yaklaşık 2 senedir hawk fab v4 kullanıyorum, söylenenin aksine herhangi bir rahatsızlık problem yaşamadım ben.
ekran olarak tv kullanıyorum klavye mouse için de masanın klavye tablasını alsam yeter diye düşünüyorum. Tekerleklerle aram hiç iyi olmadı zati

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri