Merhaba dostlar başlıkta da belirtmiş olduğum monitör'ü alacağım pc ekran kartım msı radeon rx 570 8 gb sizce seçimim ideal mi? bütçem maks 4k
bu monitörde ışık sızması var diye duydum benim sana önerim bu hem ıpsMerhaba dostlar başlıkta da belirtmiş olduğum monitör'ü alacağım pc ekran kartım msı radeon rx 570 8 gb sizce seçimim ideal mi? bütçem maks 4k
Evet ışık sızması gerçekten kardeşimde de fark ettim, o da bu modeli kullanıyor, çok fazla sızıyor yahu. Ben rahat edemedim.bu monitörde ışık sızması var diye duydum benim sana önerim bu hem ıps
![]()
GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G24F-2 ITOPYA'dawww.itopya.com
Evet ışık sızması gerçekten kardeşimde de fark ettim, o da bu modeli kullanıyor, çok fazla sızıyor yahu. Ben rahat edemedim.
Bende bu monitörü öneririm 180Hz oc ve SS IPSbu monitörde ışık sızması var diye duydum benim sana önerim bu hem ıps
![]()
GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G24F-2 ITOPYA'dawww.itopya.com
Merhaba dostlar başlıkta da belirtmiş olduğum monitör'ü alacağım pc ekran kartım msı radeon rx 570 8 gb sizce seçimim ideal mi? bütçem maks 4k
arkadaşlar güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim biraz da büyük inç istiyorum 27 altına düşmeyi düşünmüyorum şahsen ya
bütçe arttırıp bunu alabilirisinizarkadaşlar güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim biraz da büyük inç istiyorum 27 altına düşmeyi düşünmüyorum şahsen ya
rampage alınmaz
yükselebiliirim nı fiyata kadarbütçe arttırıp bunu alabilirisiniz
![]()
GIGABYTE 27" G27F 144Hz 1ms 2xHDMI DP 2xUSB Freesync Premium FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE 27" G27F 144Hz 1ms 2xHDMI DP 2xUSB Freesync Premium FHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G27F ITOPYA'dawww.itopya.com