Samsung E7 ısınma

Riel Sama

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Dostlar hocalar galaxy e7 model telfonumun bazen sağ üst köşesi ön kameranın alt kisimlara doğru acayip ısınıyor bunun nedeni nedir şarj ederkende oluyor bu ısınma sakıncası varmıdır ???

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Telefonu orjinal şarj makinesi ile mi şarj ediyorsunuz? Isınmaya kullandığınız kılıfda neden olabilir.Surekli güç tasarrufu modunda da kullanıyorsaniz buda önemli bir etken.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
E7 yanılmıyorsam 2015 yılı çıkışlı bir cihaz sen ne zamandır kullanıyorsun bilmiyorum ama 1.5 / 2 yılı geçtiyse batarya kaynaklı olması da mümkün. Yine yanılmıyorsam bataryası sökülebilen bir cihaz değil öyle olsaydı batarya şişmiş mi onu kontrol edebilirdin şişmiş batarya normalden daha fazla ısınır ve daha hızlı dolup / tükenir. Böyle bir sorun olsaydı değiştirince sorun azalır veya çözülürdü. Çok rahatsız ediyorsa telefoncuya götürüp kontrol ettirebilirsin batarya durumunu veya tornavidası varsa sende sende açıp bakabilirsin ama biraz meşakatli bir iş ve dikkat ister. Başıma daha önce gelmişti aynı sorun ben batarya değişimi sonunda çözdüm.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri