Samsung Güvenli klasör sorunu

Mertcan39

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56
Arkadaşlar merhaba telefonumu 2 temmuzda garantiye göndermeden önce güvenli klasördeki fotoğraf ve videolarımı samsung cloud a yedekledim 272 mb bir veri tuttu telefonum bugün servisten geldi fakat cloud yedeklerimi geri alamıyorum 272 mb veri gözüküyor geri yükle dediğimde 108 kb bir veri yükleyip hiçbir şeye ulaşamıyorum yardım eder misiniz

KS

Mertcan39

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56
ugur.gozaydin' Alıntı:
Tarayıcı üzerinden dener misiniz. https://support.samsungcloud.com/#/login bu sayfadan girip yedekeleriniz duruyormu bakın ve eğer duruyorlarsa cihazınıza bir format atın uygulama yada android bazlı sorun olabilir.

evet orada da duruyor ama bir türlü geri alamadım şu yedeği :( format attım ama düzelmedi acaba güvenli klasörün sorunu mu

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Hard reset deneyin daha çok işe yarama ihtimali var.

Birde uygulamanın özelliklerinde izinler kısmında yedek verilerinizin izinlerini aktif hale getirin sorun bu olabilir. Sadece belli dosyaları senkron etmesi için izin verilmişse sadece o verileri indirir.

KS

Mertcan39

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56

ugur.gozaydin' Alıntı:

uygulamanın izinleri varsayılan olarak açık dokunulmuyor samsung telefona bağlandı onlarda verileri getiremedi bu konuyu araştırıp döneceklermiş :(

Birde uygulamanın özelliklerinde izinler kısmında yedek verilerinizin izinlerini aktif hale getirin sorun bu olabilir. Sadece belli dosyaları senkron etmesi için izin verilmişse sadece o verileri indirir.

uygulamanın izinleri varsayılan olarak açık dokunulmuyor samsung telefona bağlandı onlarda verileri getiremedi bu konuyu araştırıp döneceklermiş :(

m.mustafaboa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Mertcan39' Alıntı:
hocam bu sorun bende de var bi çözüm bulabildiniz mi acaba bana da yardımcı olursanız çok sevinirim

ugur.gozaydin' Alıntı:

BilalŞahin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
merhaba bende aynı sorunu yasıyorumda çözüm bulabildiniz mi acaba ?

erdinc

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
hocam telefoncular format atıyor onlardan birine attırırsanız sonra yedekten alırsınız. öyle bir sorun kardeşimde oldu telefoncudan format attırıp yedeklerden alabildik anca.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri