Samsung R580 Batarya

Ozbark

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bahsi geçen bilgisayarı kullanıyorum 7 senelik bir laptop kendisinin 2 yıl önce pili bozuldu pc yi kapatıyodu bende çıkarttım işte bu sene fişte iken kullanırken açılmamaya başladı buyüzden harddiskim falan bozuldu bende yapılsın diye pille birlikte bilgisayarcıya gönderdim adamlar bilgisayarı yapmamış sadece pili takmışlar bide üstüne para aldılar neyse orası ayrı heralde bataryası bozuldu çünkü bozuk haliyle 1 saat şarj tutan batarya şimdi 5 dakika zor sürüyo hemde batarya geç şarj oluyor mesela normalde 1 saatte diyelimki %50 olan pc şimdi %5 oluyor hemde üstüne üstlük pc açıkken değilde kapalıyken bununda üstüne 1 saniye arayla şarj oluyor şuanda şarjı bitmek üzere cevaplarınızı bekliyorum biraz uzun oldu heralde :)  :mad: (yeni batarya sipariş ettim yolda ben sadece batarya gelene kadar idare etsin istiyorum)

E

expert

Guest
şimdi ne desek ki kardeşim zaten herşeyi yazmışsın :) cevabıda için de zaten pc yi garanti bir servise gönder

KS

Ozbark

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
garanti maalesef :'( yok 5 yıllık pc beni yarına kadar idare etse bütün gece şarja taktım sadece %97 olmuş normalde sabahın beşinde bile ful oluyodu düşün artık

KS

Ozbark

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Neyseee kurtuldum bataryayı değiştirdim şuanda adaptörü değiştircem ama hala şarj olurken kapatmam gerekiyo o satır aynen devam ediyo :( :(

Hüseyin Bütüner

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
bilgisayarcı büyük ihtimal içindeki batarya şarj eden cihazı değiştirmiştir değişen diğaz tam uyum sağlamadığı içinde ağır şarz ediyor olabilir net bir şey diyemem

E

expert

Guest
Adaptör volt ve amper e dikkat et uyumlu bir adaptör al

KS

Ozbark

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Peki sen baksan ben sana adaptörün fotoğraflarını atsam nette buldum bitane ama zaten elimde orjinal adaptör yok orjinali kablosu kırıldı

KS

Ozbark

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bataryadan kaynaklanıyormuş olay değiştirdim şimdi gayet güzel şarjınıda alıyor çalışıyorda çok mutluyun anam :D

KS

Ozbark

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Saol vallahi rahatlığa erdim nirvanaya ulaştım bide bunun üstüne haftasonuna denk geldi ohh mis :D :D :D

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri