Sanal Gerçeklik Gözlüğü Önerisi

ozkoo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Arkadaşlar merhaba yapacağım bi çalışma için sanal gerçeklik gözlüğü almam gerekiyor fakat hiç anladığım bi konu değil arkadaşımla beraber yapacağım android ve ios telefonlarımız var ikisine de uyumlu olabilecek bir öneriniz var mı acaba yardımcı olursanız çok sevinirim. Bu arada çocuklarla ilgili bi çalışma olduğu için çocuklara uyacak şekilde olması gerekiyo

Son düzenleme:

Aybek

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
20
Standalone vrları 13 yaş altı için çoğu üretici önermiyor diye biliyorum. İçine telefon takılanlara yönelmeniz gerekecek o durumda da..

KS

ozkoo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Standalone vrları 13 yaş altı için çoğu üretici önermiyor diye biliyorum. İçine telefon takılanlara yönelmeniz gerekecek o durumda da..
Öneriniz var mı peki hocam
Bu arada 13 yaş altı önermeme sebepleri neler acaba

Aybek

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
20
Göz gelişimi ve kafa/baş yapısı gibi fiziksel faktörler ile ilgili nedenlerden önermiyorlar. Birçok başlık çocuk yüz ölçülerine göre ayarlanmıyor; bu da odaklanma ve görüş açısı sorunları demek. Denge ve bulantı da cabası..

https://www.trendyol.com/vr-box/beyaz-3d-sanal-gerceklik-gozlugu-2-0-p-103323755 bunun gibi lens mesafesi ayarlanabilen bişi iyi olur bence..

KS

ozkoo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Göz gelişimi ve kafa/baş yapısı gibi fiziksel faktörler ile ilgili nedenlerden önermiyorlar. Birçok başlık çocuk yüz ölçülerine göre ayarlanmıyor; bu da odaklanma ve görüş açısı sorunları demek. Denge ve bulantı da cabası..

https://www.trendyol.com/vr-box/beyaz-3d-sanal-gerceklik-gozlugu-2-0-p-103323755 bunun gibi lens mesafesi ayarlanabilen bişi iyi olur bence..
anladım hocam çok teşekkür ederim buna bakayım ben

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri