Sanal Marketlerden PC Toplama güvenilirliği

Omerta

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar,
Yakın zamanda aşşağıda belirttiğim firmalardan birinden pc toplamayı düşünüyorum. Ayrıca alışveriş yapacağım bu firmalara kasanın montaj işlemini de yaptırmak istiyorum. Ürünlerin hepsinin kutularını yolladıklarını biliyorum. Ama kutuların gelmesi bu ürünlerin sıfır ürün olduğu anlamına gelmiyor, sonuçta bütün ürünler kutularından çıkarılıp montajı yapılmış şekilde gelecek.
Merak ettiğim konular:
  • Bu firmaların bana sattıkları ürünlerin sıfır olup olmadığını kontrol etme şansım var mıdır ? 
  • Ürünlerin seri numaraları vb. bilgileriyle kendi sitelerinde sorgulama yapabiliyor muyum ? 
www.incehesap.com
www.itopya.com
www.sinerji.gen.tr

Teşekkürler

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bu aşağıda verdiğiniz siteler güvenli alışveriş için öncü firmalardır.Ürünler 0 olarak gelip ilk sizin tarafınızdan açılacak ürünlerdir herhangi bir güven problemi yaşamanıza gerek yok.Biz sürekli bu sitelerden alışveriş yapması için yönlendirme yaptık ama ürün 2.el geldi veya ürün orijinal değil diye kötü bir yorum ne okudum ne duydum.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Enes 'in anlattığı gibi firmalar bilindik alışveriş mecralarıdır. Sıfır ürün satmayan firma var mı onu da duymadım gerçi ama bilin ki eğer ürün açılmış kutu gelirse zaten yasal haklarınız var.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri