- Tepki
- 0
Sa arkadaşlar bu konuyu başkalarının da mağdur olmaması için açıyorum. Kardeşim pazar günü SanalportAvm denilen bir siteden indirimli görüp bir laptop siparişi vermiş. Parayı da ibanla göndermiş bir gün sonra bana söyledi aldım ama bir mesaj gelmedi onaylanmadı diye. Ben siteye baktım siz de kontrol edince göreceksiniz okula dönüş kampanyası altında bir çok ürünü yarı fiyatına satışa koymuşlar. Ben tecrübeli olduğum için şüphelendim biraz araştırma yaptım orada net sonuca ulaşamadım iyi diyen de var kötü diyen de. Sitedeki iletişim numarasına Whatsapp dan mesaj attım. Bunlar hemen cvp verdi fakat beni kandıramayacaklarını anlayınca engellediler. Karakola tüketici haklarına şikayet için gittim sitedeki herşey sahte vergi numarası adres yani herşey bu şartlarda şikayet dosyası açamayız diyip beni gönderdiler. Bu dolandırılmaktan daha çok zoruma gitti açıkçası. Özetle arkadaşlar bu haberi yayın başkaları da mağdur olmasın. Ben kanmam demeyin birçok kişi indirimli diye inanıp kandırılabilir.