Sandalyeden Kalktiğimda Anlamsiz Bi̇r Şeki̇lde Moni̇törün 2/3 Sani̇ye Kararip Geri̇ Gelmesi̇

Peekay

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Alienware 360 hz 0.5 ms monitörüm var sandalyeden kalktığım anda ekran 2 3 saniye kararıp geri geliyor temassızlık var diye düşündüm herşeyi kontrol ettim her hangi bi sorunla karşılaşmadım bütün driverları kontrol ettim güncelledim fakat şöyle birşey denedim masanın karşısına geçtim sandalyeyle beraber yine sandalyeden kalktığım zaman sanki beni algılıyormuş gibi monitör yine 2 3 saniye kararıp geri geliyor başına böyle anlamsız bir şey gelen oldu mu veya yardımcı olabilir misiniz

kihei

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
166
Bir şekilde kabloyla oynanıp temassızlık yapılmasından başka açıklama yok. Kabloyu tam ters takınca da bazen temassızlık oranı artabiliyor.

KS

Peekay

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Bir şekilde kabloyla oynanıp temassızlık yapılmasından başka açıklama yok. Kabloyu tam ters takınca da bazen temassızlık oranı artabiliyor.
Kabloları tekrar kontrol ettim her hangi bir sorun yine yok masaya dokunmadan ve kablolara dokunmadan odanın diğer tarafından yine aynı şekilde pcnin tam karşısına geçtiğim zaman tekrar kalkıyorum koltuktan ve yine ekran kararıp geri geliyor güç ayarlarından yapıldığını yazmışlar bazı yerlerde fakat ben ayarlayamadım

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri