Yardım Sapphi̇re RX 7900 XTX Ni̇tro Asiri Isiniyor

bavetenno

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar, PC hocası. Yakından takip ediyorum sizi videolarınız ve önerilerinizi. Bunlara dayanarak yukarda başlık verdiğim ekran kartını aldım. Soğutma konusunda baya iyi demenize rağmen ekran kartı aşırı ısınıyor. Lütfen yardımcı olabilir misiniz?

Sistem : ryzen 7 9800x3d
RX 7900 xtx nitro
X670e msi
32 GB gskill Trident ram cl30
850 w PSU

Crael

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Kullandığınız ekran kartı zaten kendinden sıcak bir ekran kartıdır ısınması kronik biraz açıkçası.Isı problemi içinse kasanızın hava giriş çıkışlarına önem verin.Eğer ısı değerini belirtmediğiniz için diyorum çok absürt bir rakama çıkıyorsa 90+ garantiye göndermenizi tavsiye ederim.Fakat diğer türlü o ekran kartına 78 80 dereceler normal.

troken

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Merhabalar, PC hocası. Yakından takip ediyorum sizi videolarınız ve önerilerinizi. Bunlara dayanarak yukarda başlık verdiğim ekran kartını aldım. Soğutma konusunda baya iyi demenize rağmen ekran kartı aşırı ısınıyor. Lütfen yardımcı olabilir misiniz?

Sistem : ryzen 7 9800x3d
RX 7900 xtx nitro
X670e msi
32 GB gskill Trident ram cl30
850 w PSU
Kaç derece oluyor sıcaklık?

KS

bavetenno

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Kaç derece oluyor sıcaklık?
Pubg gibi bir oyunda düşük ayarlarda 80 normal mi?

Kullandığınız ekran kartı zaten kendinden sıcak bir ekran kartıdır ısınması kronik biraz açıkçası.Isı problemi içinse kasanızın hava giriş çıkışlarına önem verin.Eğer ısı değerini belirtmediğiniz için diyorum çok absürt bir rakama çıkıyorsa 90+ garantiye göndermenizi tavsiye ederim.Fakat diğer türlü o ekran kartına 78 80 dereceler normal.
Hocam pubg gibi bir oyunda düşük ayarlarda 80 derece normal mi. Kasada 6 içeri 4 dışarı düzeni ile çalışan fan var

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri