indirim adam nolur bir website veya uygulama yapta bize bildirim gelsin kacirinca uzuluyoz
adama bak indirim adami gectiSapphire Pulse Radeon RX 6700 XT 12GB 11306-02-20G : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Sapphire Pulse Radeon RX 6700 XT 12GB 11306-02-20G : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
İki model arasında fark olabilir İbrahim hoca yorumlar diye bıraktım.adama bak indirim adami gecti
Pulse modeli bu. Benim attığım nitro+. Bu zaten bu fiyattaydı. Hatta bu fiyatta MSI MECH modeli de var.Sapphire Pulse Radeon RX 6700 XT 12GB 11306-02-20G : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Sapphire Pulse Radeon RX 6700 XT 12GB 11306-02-20G : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Tüm markalar arasında en tepe model mi bilmiyorum ama Sapphire için Nitro + en tepe modeli olabilir.İki model arasında fark olabilir İbrahim hoca yorumlar diye bıraktım.
Max fps farkı 5 dir. Normal kullanımdada çok fark yoktur bence. Modeller çok fark ettirmez bence.Tüm markalar arasında en tepe model mi bilmiyorum ama Sapphire için Nitro + en tepe modeli olabilir.
Sapphire en tepe modeli Toxic ama bu modelde yok sanırım.Tüm markalar arasında en tepe model mi bilmiyorum ama Sapphire için Nitro + en tepe modeli olabilir.
Önemli olan FPS değil soğutma.Max fps farkı 5 dir. Normal kullanımdada çok fark yoktur bence. Modeller çok fark ettirmez bence.
İlk defa duydum. Akakçe de baktım sadece sinerjide 6900XT de var. Ya bu modellerde yok yada bizim ülkemize gelmiyor galiba.Sapphire en tepe modeli Toxic ama bu modelde yok sanırım.
Eskiden vardı yine biraz yine çok fazla değildi zaten.İlk defa duydum. Akakçe de baktım sadece sinerjide 6900XT de var. Ya bu modellerde yok yada bizim ülkemize gelmiyor galiba.